Sokaknak zajos, büdös volt a Sziget

Vágólapra másolva!
Feltett kérdésünkre ötezer válasz érkezett. Kattintásra is hajlandó olvasóink legalább negyede egyszer biztosan kiment az idei Sziget fesztiválra.
Vágólapra másolva!

A Fesztivál időtartama alatt kikértük a rovat olvasóinak véleményét arról, hogy miképp látják a legnagyobb hazai fesztivált. A voksolni is hajlandó látogatóink közel húsz százaléka jelezte, hogy imádja a Szigetet, így feltételezzük, hogy ők több napijegy vagy épp egy hetijegy árával gazdagították a szervezőket. További 13,6 százalék válaszolta azt, hogy "néha kinéz", nyilván a programtól vagy az ott összeverődött baráti társaságtól függően, ám ők óvatosan nem alkottak véleményt a helyzetről.

Nosztalgiára erősen hajlamos a válaszadók tizede, ők a tíz évvel ezelőtti Sziget hangulatára, arcaira, kevésbé kommersz stílusára, áraira emlékeznek szívesen. Kétszer annyian voltak, akik kritikusan álltak a fesztiválhoz, zajosnak, büdösnek és zsúfoltnak bélyegezvén azt - köztük alighanem akadt olyan kattintó, ki csak hallomásból értesült a kinti eseményekről, helyzetről. A kisebb - ám hasonlóan rendszeres - EFOTT 3,8 százaléknak jön be jobban, ugyanakkor a mámoros bulizás helyetti kerti kapálás és a margitszigeti séta is príma opciónak bizonyult.

Elkezdődött a Sziget fesztivál. Mi a véleménye?

1. Zajos, büdös, sok az ember21,4 százalék
2. Inkább a Margitsziget19,9
3. Imádom!19,2
4. Néha kinézek13,6
5. Inkább megyek kapálni!11,6
6. Az első bulik jobbak voltak10,5
7. Jobb az EFOTT3,8