A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHollandia-Magyarország
NyílNyíl

Jó okunk van azt hinni, hogy ez az étel lesz az új kedvencünk

american culture arrangement autumn backgrounds celebration christmas clove crockery dinner dinner party directly above domestic life food glazed ham ham high angle view holiday honey meal meat no people orange photography pineapple pork roast dinner roas
Glazed Holiday Ham ; Shutterstock ID 740206795; Job (TFH, TOH, RD, BNB, CWM, CM): TOH
Vágólapra másolva!
Mi legyen a vacsora? – ez a kérdés folyton szellemként kísért minket: a konyhatündérek rettegve rebbennek szét, és még a konyha ördögét is kiveri a víz. Jó lenne, valami változatosság, de sok recept túl bonyolult vagy az alapanyagok hihetetlenül drágák, amelyekből ráadásul sokat is kell venni. Újat kipróbálni meg általában nem merünk, mert mi lesz, ha senkinek sem ízlik, és csak tönkremegy a hűtőben. Ebben az esetben ettől nem kell majd tartani! A rumos sonka gondolatától ugyanis mindenki boldog lesz, ráadásul a recept sem bonyolult, és sok hozzávalóra sincs szükség.
Vágólapra másolva!

A rumos sonka egyszerre édes és sós, elkészítése pedig sokkal egyszerűbb, mint hinnénk. Időigényes, de egyszerű. Igen, az egyik fő alapanyag az alkohol, de – sokak örömére és sokak bánatára – nem fogunk berúgni tőle a hosszú sütési idő miatt.

Forrás: Shutterstock

Rumos sonka

Hozzávalók:

  • 4 kg csontos sonka
  • ¾ csésze rum
  • 2 csésze barna cukor
  • 1 evőkanál őrölt mustármag
  • 1 evőkanál narancslekvár
  • egy csipet fahéj

Elkészítés:
Béleljünk ki egy tepsit alufóliával, azután tegyük rá a sonkát.
Vágjuk be néhány helyen a sonka felszínét, hogy a máz beszivároghasson a hús belsejébe.
Kenjük meg 2 evőkanál rummal, azután süssük 160 fokon 2 órán át.
Egy kis tálban keverjük össze a megmaradt rumot, a barna cukrot, a fahéjat, a mustármagot és a narancslekvárt.
Amint letelt a 2 óra, vegyük ki a sonkát a sütőből, és kenjük át jól a mázzal.
Tegyük vissza a sütőbe, és süssük további 30 percig.
Tálalhatjuk ananásszal, szegfűszeggel, naranccsal és mangóval.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!