Ribizlihab: a nyár legfinomabb desszertje 5 perc alatt

ribizlihab
Vágólapra másolva!
A nyárban nemcsak a napsütést és a meleget szeretjük, hanem azokat az ínycsiklandó gyümölcsöket is, amelyek végre leteremnek. Ilyen például a ribizli is, amelyből isteni finom ételeket készíthetünk. Vegyük ezt a könnyű ribizlihabot, amely percek alatt készen van, ráadásul isteni finom! Próbáljuk ki már ma! Meg fogunk döbbenni, milyen egyszerűen lehet nyári desszertet készíteni.
Vágólapra másolva!
A kép csak illusztráció! Forrás: Shutterstock

Ribizlihab

Hozzávalók:

  • 1 habtejszín
  • 2 bögre ribizli + a tálaláshoz

Elkészítés:

Kezdjük el felverni a habtejszínt egy tálban.
Amikor már elég kemény a hab, adjuk hozzá a megtisztított ribizlit és keverjük tovább konyhai robotgéppel.
Amint elkészült, szedjük fagylaltkehelybe, szórjuk meg ribizlivel és már fogyaszthatjuk is.