Vágólapra másolva!
Orvosok és egészségügyi szakemberek a világ minden táján kutatják a növényi alapú táplálkozás előnyeit. Nem véletlenül hangsúlyozzák egyre többen, hiszen a saját szemükkel látták az eredményeket. A növényi alapú táplálkozás nem diéta, inkább a táplálkozás egy egészséges megközelítése. Nem kell sem kalóriákat, sem tápanyagokat számolni, lényegében arról van szó, hogy több növényi eredetű élelmiszert fogyasztunk. És hogy milyen előnyökre számíthatunk? Ezeket gyűjtöttük össze.
Vágólapra másolva!

Kattintson a képre, galéria nyílik!

Csak az első pár nap lesz nehéz - Így vágj bele a fogyókúrába! életmódváltás diéta konyha
diéta
diéta zöldség nő Tények és tévhitek a fogyásról: a koplalás rossz, a szénhidrát nem ellenség
diéta, saláta, fitt
diéta, saláta
Tönkretette egészségét a vegán életmód étel diéta
egészséges táplálkozás étel saláta diéta fogyókúra
FODMAP, diéta
zöldség diéta fogyókúra  Diétázz tudatosan! Vigyázz, ne az egészséged lássa kárát!
Csak az első pár nap lesz nehéz - Így vágj bele a fogyókúrába! életmódváltás diéta konyha
diéta
diéta zöldség nő Tények és tévhitek a fogyásról: a koplalás rossz, a szénhidrát nem ellenség
diéta, saláta, fitt
diéta, saláta
Tönkretette egészségét a vegán életmód étel diéta
egészséges táplálkozás étel saláta diéta fogyókúra
FODMAP, diéta
zöldség diéta fogyókúra  Diétázz tudatosan! Vigyázz, ne az egészséged lássa kárát!
Csak az első pár nap lesz nehéz - Így vágj bele a fogyókúrába! életmódváltás diéta konyha
diéta
diéta zöldség nő Tények és tévhitek a fogyásról: a koplalás rossz, a szénhidrát nem ellenség
diéta, saláta, fitt
diéta, saláta
Tönkretette egészségét a vegán életmód étel diéta
egészséges táplálkozás étel saláta diéta fogyókúra
FODMAP, diéta
zöldség diéta fogyókúra  Diétázz tudatosan! Vigyázz, ne az egészséged lássa kárát!

Buddha tál

Hozzávalók:

  • 1 nagy édesburgonya, felkockázva
  • 2 retek
  • 2 közepes sárgarépa
  • 1 bögre aprított vörös káposzta
  • extra szűz olívaolaj
  • 1 citrom leve
  • 8 db kelkáposztalevél
  • 2 bögre főtt rizs
  • 1 bögre főtt csicseriborsó
  • ¾ bögre savanyú káposzta
  • 2 evőkanál szezámmag

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, majd béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit.
Szórjuk bele a felkockázott édesburgonyát, locsoljuk meg olajjal, sózzuk és borsozzuk.
Süssük készre 20 perc alatt.
A retket és a répát szeleteljük fel vékonyan.
Tegyük egy tálra a vörös káposztával együtt, locsoljuk meg a citrommal és tegyük félre.
A káposztaleveleket tegyük egy másik tálba, locsoljuk meg citrommal, sózzuk, aztán kezdjük el átnyomkodni kézzel, amíg picit megpuhulnak.
A végén tegyük az összes alapanyagot egy tálra, szórjuk meg a szezámmaggal, sóval, borssal és ízlés szerinti fűszerekkel.
Készíthetünk mellé joghurtos, kapros öntetet is.

Forrás1, Forrás2