BBQ, amihez mindenki is ért!

Seniors BBQ Senior Couple Preparing Food Social Gathering Barbecue Grill Women Men Small Group Of People Group Of People Tapas Garden Party Dusk Barbecue 60-69 Years 50-59 Years Senior Adult Laughing Standing Dancing Cooking Fun Hat Apron Carefree Enjoyme
A group of senior people are having a BBQ, they are cooking/preparing food together. They are dancing and having fun with each other outdoors.
Vágólapra másolva!
Készítettetek már füstölt csokit? Tegye fel a kezét, aki kóstolt már smokerben füstölt kacsamáj terrint! BBQ, megint egy téma, amin jól el lehet vitatkozni a komment szekcióban. KicsiZso egy napját követtük végig, így nem csak sütögettük a húsunkat, hanem bele is láttunk abba az életérzésbe, ami Horváth Zsolt séf életét jellemzi. Mondhatnánk, hogy a marhaszegy volt a gasztronómiai csúcsérzés, de valójában a füstölt kacsamáj vitte el a pálmát nálunk. Egyébként mindennek a lényege a jó alapanyag, ahogy ezt már sok műsorban hallottuk. Egy kicsit bénázik a riporter, de a nap végére még ő is megértette mi a smoker lényege.
Vágólapra másolva!