A legismertebb magyar cukrász különleges módon újragondolta a népszerű magyar süteményeket

Vágólapra másolva!
Az ország legismertebb cukrász séfje nem sokat törődött a kétkedők hangjával, pimasz mód belevágott az új vállalkozásába válság ide vagy válság oda, vidéken nyitott cukrászdát. Mint mondja inkább őt másolják, mint ő másoljon másokat, ezért lettek süteményei is egyéniségek.
Vágólapra másolva!

Magyarországra is elérkeztek a főzős műsorok után a cukrász tehetségkutatók. A kritikus tömeg ezekben mindig a zsűri, hogy mennyire bírálnak pofátlan bátorsággal. A szakmai kegyetlen őszinteségéről elhíresült Juhos József vagy, ahogy sokan ismerik Joci mestercukrásznak nem kell bátorságért a szomszédba mennie.

Forrás: Segal Viktor

Amellett, hogy a Magyar Konyha cukrász trénere is, Joci a mestercukrász vidéken nyitotta meg saját üzletét. Tette ezt annak ellenére, hogy mindenki le akarta beszélni erről. Voltak, akik azt kérdezték tőle, hogy gazdasági válság küszöbén vajon pont cukrászdát kell-e nyitni. Mások azt kifogásolták, hogy miért nem lehet nála hagyományos krémest vagy Eszterházy tortát venni. A kávé választékára is kapott megjegyzéseket, hogy vidéken nincs szükség az igényes kávéra. A kétkedők véleménye ellenére kitartott a tervei mellett, és mint mondja még az új energiaárakkal is boldogul.

Forrás: Segal Viktor

És hogy a pimasz cukrász mit üzen a kétkedőknek még? Az a műsorból kiderül.