Trendi vagy funkcionális konyhát válasszunk?

konyha, étkező, kicsi
Vágólapra másolva!
Borzasztó, hogy mennyi időbe és energiába kerül egy konyhát berendezni. Exkluzív konyhaberendezési tanácsokat ad Segal Viktor séf a Gasztrodinamika hallgatóinak. És a címben megfogalmazott kérdés, máris okafogyott lesz, hiszen Segal séf csakis a funkcionalitásban gondolkozik... Vagy még sem?
Vágólapra másolva!

Elindultunk az ország egyik legnagyobb professzionális áruházába, ahol sok szakács, séf, étterem tulajdonos is vásárol. Azért esett a választás erre az áruházra, mert itt egy helyen mindent meg tudunk venni. És gondoltuk, hogy félóra alatt végzünk a konyhánk berendezésével. Úgy indultunk el, mintha egy szűz konyhát kellene berendezünk.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Nem végeztünk félóra alatt, sőt a másfél óra után is azt mondták a műsor szakértői, hogy most már tudunk ugyan főzni, sütni, de még nem mindent. Azt nem számoltuk, hogy mennyibe került a mai vásárlásunk, de egy Trabant árát biztosan ott hagytuk volna, ha mindent valóban megvásároltunk volna. Aki nem tudja mi az a Trabant, gyorsan használja Google keresőjét, és ezzel a lendülettel hallgassa meg az adást is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!