Ha sokáig akar élni, érdemes ezt a tanácsot megfogadni a szívsebésztől

zöldségek, vacsora
Set of fresh raw vegetables tomato, egg, mushrooms, salad, pepper, squash on a white wood table in a modern kitchen room. Healthy Eating. Organic food.
Vágólapra másolva!
Egy szívsebész közzétette, mit eszik vacsorára mindennap, és javasolja másoknak is, hogy kövessék a példáját, ha szeretnének javítani az egészségi állapotukon. Javasolt egy gyümölcsöt is, amit mindennap kellene fogyasztanunk az egészséges étrend részeként, azt is elmondta, miért.
Vágólapra másolva!

Dr. Steven Gundry szívsebész szinte az egész életét annak tanulmányozásával töltötte, hogy miként befolyásolja az emberek étrendje az egészségüket. A hosszú, kutatással töltött évek után most elárulta, hogyan kellene kinéznie egy ember tányérjának, ha tökéletesen egészséges étkezésre törekszik. Kutatásai többek között azt is bizonyítják, hogy

bátrabban kellene bánnunk az olívaolajjal,

ő ugyanis szinte minden ételt bőven meglocsol vele. Mindennapi étrendje pedig főleg keresztesvirágú-és leveles zöldségekből, rezisztens keményítőt tartalmazó élelmiszerekből, húsból, és avokádóból áll.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 Dima Sobko/Shutterstock. No use without permission./Dima Sobko

A tányérunk felét olyan zöldségekkel kellne kitöltenünk, mint például a brokkoli, a rukkola, vagy a kínai kel, a maradék helyet pedig egészséges szénhidrátokkal, például édesburgonyával vagy kölessel, emellett némi húsfélével pakoljuk meg.

Dr. Gundry azt is elárulta, hogy

nagy kedvence a Maracuja, amit szerinte minden embernek rendszeresen kellene fogyasztania.

Ugyanis ez a gyümölcs tele van probiotikummal, ami jó hatással van a bélflórára.

Forrás: Mirror