Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Mindenki meglepődött, hogy issza az üdítőt a népszerű TikTokker

Vágólapra másolva!
Hatalmas lett a népszerűsége a TikTokon egy videónak, amin az egyik TikTokker megosztotta, hogyan issza az üdítőjét. Az influencer uborkát tesz a Dr. Pepper üdítőjébe. Több követője is kipróbálta, akiknek szintén ízlett az ital.
Vágólapra másolva!

Ananász a pizzán. Menta és bárányhús. Csirke és gofri. Habár bizarul hangzik, hogy ezeket az ételeket együtt együk, de ha kipróbáljuk akár meg is szerethetjük ezeket a párosításokat. Most Mississippi Memaw TikToker mutatotott egy új, egyszerű kombinációt, méghozzá az uborkát tesz a Dr. Pepper üdítőbe. 

Az elmúlt napokban már tucatnyian próbálták ki ezt a receptúrát, amit Memaw egyébként a Sonic Drive-thru-n rendel magának rendszeresen. A közösségi platformok felületén egyszerűen rajonganak ezért a remek párosításért. A TikTokker arra is rámutatott, hogy a Sonic dolgozója meg sem lepődött a furcsa rendelésen, szemrebbenés nélkül adta ki neki a pultnál, ami azt bizonyítja, hogy ez egy elég népszerű választás. 

A kép csak illusztráció
Fotó: unsplash

"Nem én vagyok az egyetlen, aki valaha is rendelt ilyet." - mondja Mississippi Memaw. "Nagyon finom."

Mississippi Memaw TikTok videóját eddig már több millióan látták, és közel 7.000 hozzászólás érkezett hozzá, és több követője is megjegyezte, hogy megfogadta a tanácsát, és kipróbálta az italt.

"Most álltam meg a helyi Sonicnál itt Rockwallban, Texasban, kipróbáltam, és határozottan jólesett" - írta az egyik követő.

"Imádom a Dr Peppert egy kis savanyúsággal" - tette hozzá egy másik. Voltak, akik javaslatokat tettek arra, hogy mit kellene kipróbálnia legközelebb, többek között egy másik kevert üdítőt. "Ez többféle üdítőital savanyúsággal és citrommal kombinálva. Nagyon finom! A savanyúság minden üdítőben jó."

A recept még a Sonic alkalmazottainak az érdeklődését is felkeltette, többen ki is próbálták és már rendszeresen uborkával isszák a Dr. Peppert. 

Az ayran, a törökök népszerű joghurtja frissítő és egészséges, de ami a legfontosabb, jó hatással van az emésztésre, és csak három összetevőből áll. Az ital történetéről az Origo is írt. A török sorozatok hatására Európa egyre több országában megjelent a boltok polcain, pontosabban a tejhűtőkben az ayran, melyet könnyen, akár mi magunk is elkészíthetünk. A zsíros joghurtot hideg vízzel (esetleg jégkockával) és sóval habosra keverik és pohárba töltve fogyasztják.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről