Új ügyvezető az Euroweb élén

Vágólapra másolva!
Változások álltak be az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. vezetésében. A szolgáltató első embereinek távozása után Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a PanTel korábbi értékesítési vezérigazgató-helyettese lett a cég ügyvezető igazgatója.
Vágólapra másolva!

Szalay-Bobrovniczky kinevezésével egy időben Kassai Ervin eddigi ügyvezető, valamint Garai Géza marketing és üzletfejlesztési igazgató - akik 2000 decembere óta vezették a céget -, távoztak az EuroWebtől. Kassai Ervin és Garai Géza feladata volt az elmúlt másfél év során az távközlési piac liberalizációját követően a NeoPhone IP-alapú szolgáltatás kifejlesztése és bevezetése, valamint a cég piaci pozíciójának fenntartása.

A 32 éves Szalay-Bobrovniczky Kristóf, az EuroWeb új ügyvezető igazgatója 1993-ban a Gödöllői Egyetemen végzett, ezt követően a Copernic program keretein belül szerzett menedzsment másoddiplomát Párizsban. Szalay-Bobrovniczky jelenlegi, új pozícióját megelőzően a PanTelnél töltötte be az értékesítési vezérigazgató-helyettesi posztot. Az új ügyvezető igazgató feladata lesz a jelentősen megváltozott piaci körülmények között az EuroWeb növekedésének biztosítása, új bevételi források és területek feltérképezése, valamint az EuroWeb és a PanTel-csoport meglévő közös erőforrásainak hatékonyabb kihasználása.