Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

A legfrissebb játékok képei

Vágólapra másolva!
Napról napra bővül a játék screenshot-okat gyűjtő szekciónk. Jelenleg 90 új játékból találhattok képes előzetest a játék rovatban. Nem kell más tenned, mint rákattintani a képre és máris tallózhatsz a legfrissebbek között.
Vágólapra másolva!

Aktuális ajánlatunk:

Forrás: [origo]Sabotain
Megállapodott egymással a CDV Software és az orosz székhelyű Akella, hogy az utóbbi cég jelenteti meg a Sabotain: Break the Rules című játékot. A 2004 tavaszán megjelenő program egy First Person Shooter-szerepjáték hibrid, melyben változatos témájú missziók várják a játékosokat.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Joan of Arc
1 hét múlva jelenik meg az amerikai boltokban az Enlight Software-tól a Wars and Warriors: Joan of Arc. A játékban aktív szereplői lehetünk a Franciaország és Anglia között dúlt 100 éves háborúnak. A középkori akció legszebb képeit itt láthatjátok.

Forrás: [origo]Unreal Tournament 2004
Mark Rein, az Epic Games képviseletében kijelentette, hogy két héten belül játszhatunk az Unreal Tournament 2004 című program első hivatalos játszható demojával. A teljes program megjelenése Észak-Amerikában márciusra várható. Annyira régen várjuk már, hogy úgysem hisszük el, hogy hamarosan kipróbálhatjuk.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]PainKiller
Bizonyára nagyon várják már a Serious Sam-Will Rock First Person Shooter vonulat rajongói a Painkiller-t, a People Can Fly és a DreamCatcher programját, mellyel egy frissen nyitott oldalon ismerkedhetünk meg, s mely sajnos csak április közepén kerülhet winchestereinkre. A játék egyébként rendkívül látványos grafikával szeretné magára vonni a játékosok figyelmét, így a miénket is.

Forrás: [origo]Ryzom
A Themis Grop vállalta fel, hogy egyengeti az útját a párizsi Nevrax Ltd készülő játékának, a The Saga of Ryzom című online szerepjátéknak. A jelenleg a bétatesztelés fázisánál tartó program megjelenése az idei év derekán várható.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Supreme Ruler 2010
A világbéke, úgy tűnik, túl illuzórikus elgondolás a játékfejlesztőknek. Nem jelent kivételt ez alól a Battlegoat csapata sem, hiszen a Supreme Ruler 2010-ben egy olyan jövőt vetítenek elénk, mikor a békegalamb minden eddiginél messzebb száll a világtól. Ahogy a képeket nézegetem, se nem szép, se nem kedves, akkor meg minek... Úgy tűnik mostanában mindenki csúnya strtégiai játékokkal szeretne toplistára kerülni.

Forrás: [origo]Juiced
A legtöbb autós fantáziáját megmozgatja, hogy mi lenne, ha nem araszolva kellene döcögni a Nyugati felé, hanem egy sportautóban elterpeszkedve utazhatnánk a városban - ahogyan azt elénk tárják az olyan játékok, mint a Juice Games Juiced-je.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Postal 2
Aligha vitás, hogy a legvéresebb játék címéért a legnagyobb eséllyel a Vice City, illetve a Postal szállhat ringbe. Az utóbbi program némi előnyre tehet szert a "vérengzésben", mivel megjelent multiplayeres kiegészítője, a Share the Pain.

Na igen, nem minden alap nélkül mondhatják a Zoo Tycoon kaliberű játékok kedvelői, hogy bőven elég volt a gép ellenében gázolni a vérben, más se kellett, minthogy ugyanezt egymás ellen is tegyük. De a Running with Scissors nem az ő véleményükre alapozza üzletpolitikáját, és bizony elkészítette a többjátékos Postal 2-t, a Share the Paint.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Dominion 2
Ha a Dominions II: The Ascension Warsra egyetlen jelzőt kellene találnunk, e jelző mindenképpen az összetett lenne. A grafika viszont elég elavult, s kétségtelen, hogy a kivitelezés sikerülhetett volna színvonalasabbra is, de a komplex stratégiák megszállottjait ez nem fogja zavarni.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Desert Rats vs. Afrika Korps
Egy játszható demoval mutatja be a nagyközönségnek a Digital Reality és a Monte Cristo Games a Desert Rats vs. Afrika Korps című stratégiát. A programmal megismerkedhetünk közelebbről is, ha meglátogatjuk frissiben nyitott hivatalos oldalát. A képek alapján érdekes és szép játékra számíthatnak a stratégia rajongók.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Pirates of the Burning Sea
A Flying Lab Software hivatalosan is bejelentette, hogy a tervezetnél csak késobb, várhatóan a 2004-es év végén jelenik meg a Pirates of the Burning Sea, az első online szerepjáték, mely a Karib-tenger kalózainak világába csöppenti a gyanútlan játékosokat.
Addig meg nézegethetjük a szép képeket.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Biosfear
Elérte az ötvenezret a Tiscali Games BiosFear című, akció-orientált MMORPG-je regisztrált felhasználóinak száma. A játék elsődleges vonzereje a várkastélyok ostromának lehetősége, valamint az, hogy saját sárkányt tarthatunk háziállatként. A gombamód szaporodó online világok ezen képviselője ígéretes azok számára is, akik gyengébb gépkapacitással vágnak neki a világháló útvesztőinek.

Forrás: [origo]Gangland
Az Egyesült Államok történelmének egy meglehetősen viszontagságos időszaka volt a szesztilalom, mely többek között megteremtette annak a szervezett bűnözésnek az alapjait, melyet a Media Mobsters játéka, a Gangland is megpróbál feleleveníteni.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Airport Tycoon 3
Harmadik részéhez érkezett az InterActive Vision repülőteres tycoon sorozata, az Airport Tycoon. Elődeihez hasonlóan a harmadik epizódban a mi feladatunk egy repülőtér létrehozása, mely biztonságosan fogadhatja a társaságok járatait.

Forrás: [origo]DRIV3R
Harmadik részéhez érkezett az a Driver sorozat, melyet sokan a Grand Theft Auto széria vetélytársaként emlegetnek, s mely minden bizonnyal bekerül azon elitbe is, mely a "megfilmesített" játékokat tartalmazza.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Far Cry
A UbiSoft és a Crytek egy demot jelentetett meg a Far Cry című first person shooter játékhoz, mely segítségével a játékhoz fejlesztett CryEngine képességeiről győződhetnek meg a játékosok. A Far Cry teljes változatát márciusra ígéri a kiadó. A képek gyönyörűek, az engine jónak tűnik, mostmár csak egy használható sztori hiányzik a sikerhez.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Everquest 2
Rengetegen várják már a legnagyobb népszerűségnek örvendő online RPG játék folytatását az Everquest 2-t. A kiadó biztos benne, hogy nem csak szebb és jobb, de látogatottabb is lesz a hamarosan boltokba kerülő program. Egy kérdés marad csak, mi lesz az Everquest 1-ben játszó játékosokkal és az évek óta dédelgetett, fejlesztgetett karaktereikkel. Reméljük erre talál megoldást a Sony ezen divíziója.

Forrás: [origo]
Blade and Sword

Az első dolog, amit feltétlen meg kell említenünk a játékkal kapcsolatban, hogy a fejlesztő Pixel Multimedia nem más, mint a hatalmas Kínai Népköztársaság fiaiból verbuválódott. Ennek egyik negatív oldala az, hogy a játék angol változata erőteljesen "tanyasiul" beszél, ez viszont eltörpül azon pozitívum mellett, melyet a dinamikusan fejlődő, hatalmas ország fejlesztőinek megjelenése jelenthet a játékipar számára. Kínában egyre többen vesznek számítógépet, és ennek következtében egyre több játék gördülhet majd le a fejlesztők futószalagjairól, mely programok zöme bizonyosan eljut Európába is.
Kattints a képre!

StarWars Galaxies
Újabb oldalt nyitott a Lucas, mely a népszeru online szerepjátékkal, a Star Wars Galaxies-zel foglalkozik. Az oldalra látogatók megismerkedhetnek a Tatooine bazárjával és kocsmáival, a játékban kószáló fajokkal, és mindezek mellett még letölteni váró csemegék is szerepelnek az étlapon.
Kattints a képre!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről