Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

A legfrissebb játékok képei

Vágólapra másolva!
Napról napra bővül a játék screenshot-okat gyűjtő szekciónk. Jelenleg 100 új játékból találhattok képes előzetest a játék rovatban. Nem kell más tenned, mint rákattintani a képre és máris tallózhatsz a legfrissebbek között.
Vágólapra másolva!

Aktuális ajánlatunk:

Forrás: [origo]The Guy Game
Magában a játékban nincs semmi különös vagy újszerű, hisz a lényeg az, hogy kérdésekre feleljünk, mint teszik azt rengeteg televíziós vetélkedő játékosai. Az eltérés a jutalomban van, hisz míg ők pénzt, autót, miegymást nyernek, addig a mi jutalmunk erőteljesen vizuális lesz. A lányok a játékban előre felvett - a felvételek egy texasi üdülőszigeten készültek - videókban fedik fel bájaikat, mely videókkal folyamatosan találkozhatunk a játékban.

Forrás: [origo]TOCA Race Driver 2
A TOCA hangzatos című folytatásában két játékmód közül választhatunk majd: a szimulációs mód a klasszikus versenyjátékosoknak készült, míg a karriermóddal azok tölthetik üres óráikat, akiknek megtetszett az első részben bedobott szerepjátékos jellegű fejlődési rendszer.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Vietcong
Végre megérkezett a Vietcong régen várt kiegészítője, a Fist Alpha, melyben egy új, sajnos igen rövidre sikeredett egyjátékos kampányban és több új multiplayer térképen kóstolhatunk bele a vietnami háborúba. A Vietcong - sokadik feldolgozása a témának, bár meglehetősen újszerű gondolatokkal tűzdelték meg a fejlesztők.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Squad Assault
A játék helyszíne Normandia, időpontja pedig a legendás D-nap. A legtöbb ilyen stratégiával ellentétben azonban most nemcsak a szövetségesek, hanem tengelyhatalmak erőit is irányíthatjuk. A legtöbb, történelmileg hiteles harci játékhoz hasonlóan a Squad Assault: West Frontban is rengeteg egységgel találkozhatunk, melyek rengeteg paraméterére kell odafigyelnünk a sikeres hadműveletekhez.

Forrás: [origo]Pax Romana
A Galilea Multimedia egy újabb játékot készített, mely arra tesz kísérletet, hogy elénk tárja, milyen feladatokkal kellett szembenézniük a Római Birodalom hatalmát kiépítő cézároknak. A vállalkozás a tetszetős grafikai kidolgozás helyett érdekes játékmenetet próbált megvalósítani, sajnos kevés sikerrel. Stratégiai vonatkozásai is elég gyengécskék, így nem jósolunk neki szép jövőt.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Laser Squad Nemesis
Várhatóan márciusban az egyjátékos változata is megjelenik a Codo Technologies eddig csak "e-mailes" körökre osztott stratégiájának, a Laser Squad Nemesisnek. Az egyjátékos változatot a jelenlegi online felhasználók az Interneten keresztül is letölthetik majd.

Forrás: [origo]FaitH
Meghatározatlan időre meghosszabbította a FaitH című, böngésző alapú stratégiai-szerepjáték ingyenes kipróbálási időszakát a játékot készítő és üzemeltető Dragon Claw Studio. Az ingyenes játék továbbra is a Sigma-Team által támogatott hetedik érára vonatkozik. A képek meglehetősen furcsa világba kalauzolnak, elsőre egy klasszikus manga rajzfilm stílusát véltem felfedezni, de láthatóan a játékmenet viszont elég bonyolult stratégiára utal.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Sabotain
Megállapodott egymással a CDV Software és az orosz székhelyű Akella, hogy az utóbbi cég jelenteti meg a Sabotain: Break the Rules című játékot. A 2004 tavaszán megjelenő program egy First Person Shooter-szerepjáték hibrid, melyben változatos témájú missziók várják a játékosokat.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Joan of Arc
1 hét múlva jelenik meg az amerikai boltokban az Enlight Software-tól a Wars and Warriors: Joan of Arc. A játékban aktív szereplői lehetünk a Franciaország és Anglia között dúlt 100 éves háborúnak. A középkori akció legszebb képeit itt láthatjátok.

Forrás: [origo]Unreal Tournament 2004
Mark Rein, az Epic Games képviseletében kijelentette, hogy két héten belül játszhatunk az Unreal Tournament 2004 című program első hivatalos játszható demojával. A teljes program megjelenése Észak-Amerikában márciusra várható. Annyira régen várjuk már, hogy úgysem hisszük el, hogy hamarosan kipróbálhatjuk.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]PainKiller
Bizonyára nagyon várják már a Serious Sam-Will Rock First Person Shooter vonulat rajongói a Painkiller-t, a People Can Fly és a DreamCatcher programját, mellyel egy frissen nyitott oldalon ismerkedhetünk meg, s mely sajnos csak április közepén kerülhet winchestereinkre. A játék egyébként rendkívül látványos grafikával szeretné magára vonni a játékosok figyelmét, így a miénket is.

Forrás: [origo]Ryzom
A Themis Grop vállalta fel, hogy egyengeti az útját a párizsi Nevrax Ltd készülő játékának, a The Saga of Ryzom című online szerepjátéknak. A jelenleg a bétatesztelés fázisánál tartó program megjelenése az idei év derekán várható.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Supreme Ruler 2010
A világbéke, úgy tűnik, túl illuzórikus elgondolás a játékfejlesztőknek. Nem jelent kivételt ez alól a Battlegoat csapata sem, hiszen a Supreme Ruler 2010-ben egy olyan jövőt vetítenek elénk, mikor a békegalamb minden eddiginél messzebb száll a világtól. Ahogy a képeket nézegetem, se nem szép, se nem kedves, akkor meg minek... Úgy tűnik mostanában mindenki csúnya strtégiai játékokkal szeretne toplistára kerülni.

Forrás: [origo]Juiced
A legtöbb autós fantáziáját megmozgatja, hogy mi lenne, ha nem araszolva kellene döcögni a Nyugati felé, hanem egy sportautóban elterpeszkedve utazhatnánk a városban - ahogyan azt elénk tárják az olyan játékok, mint a Juice Games Juiced-je.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Postal 2
Aligha vitás, hogy a legvéresebb játék címéért a legnagyobb eséllyel a Vice City, illetve a Postal szállhat ringbe. Az utóbbi program némi előnyre tehet szert a "vérengzésben", mivel megjelent multiplayeres kiegészítője, a Share the Pain.

Na igen, nem minden alap nélkül mondhatják a Zoo Tycoon kaliberű játékok kedvelői, hogy bőven elég volt a gép ellenében gázolni a vérben, más se kellett, minthogy ugyanezt egymás ellen is tegyük. De a Running with Scissors nem az ő véleményükre alapozza üzletpolitikáját, és bizony elkészítette a többjátékos Postal 2-t, a Share the Paint.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Dominion 2
Ha a Dominions II: The Ascension Warsra egyetlen jelzőt kellene találnunk, e jelző mindenképpen az összetett lenne. A grafika viszont elég elavult, s kétségtelen, hogy a kivitelezés sikerülhetett volna színvonalasabbra is, de a komplex stratégiák megszállottjait ez nem fogja zavarni.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Desert Rats vs. Afrika Korps
Egy játszható demoval mutatja be a nagyközönségnek a Digital Reality és a Monte Cristo Games a Desert Rats vs. Afrika Korps című stratégiát. A programmal megismerkedhetünk közelebbről is, ha meglátogatjuk frissiben nyitott hivatalos oldalát. A képek alapján érdekes és szép játékra számíthatnak a stratégia rajongók.
Kattints a képre!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről