Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

A legfrissebb játékok képei

Vágólapra másolva!
Napról napra bővül a játék screenshot-okat gyűjtő szekciónk. Jelenleg 100 új játékból találhattok képes előzetest a játék rovatban. Nem kell más tenned, mint rákattintani a képre és máris tallózhatsz a legfrissebbek között.
Vágólapra másolva!

Aktuális ajánlatunk:

Forrás: [origo]Syberia 2
A tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt a Syberia című program, mely felélesztette Csipkerózsika álmából a kalandjáték műfajt. Szerencsére a Microids nem ül a babérokon, hanem a folytatás megalkotásán dolgozik.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Wartime
A Strategy First akciót szervez azoknak a játékosoknak, akik előzetesen megrendelik az EBGamestől vagy a GameStoptól a spanyol Legend Studios által készített stratégiai programot, a War Timest. Az akciónak megfelelően az előrendelők bónusz pályákkal és egy egéralátéttel lehetnek gazdagabbak.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Colin McRae Rally 4
Az ismert rally sorozat negyedik része remélhetőleg jobb lesz, mint a harmadik volt. A kérdés eldöntéséhez segédletként a SzoftverBázisból most egy demo verzió is letölthető. Szép képek, szkeptikus fogadtatás. Legalábbis részemről.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Star Wars: Republic Commando
Egy új Csillagok háborújá-s first person shooter játékon dolgozik a LucasArts. Láthatóan ők még nem unják a századik ugyanolyan programjukat. A Republic Commando című programban a felkelők oldalán szállhatunk harcba egy kis létszámú, ámde annál jobban képzett csapat vezetőjeként. A játék PC-s és Xboxos változata őszre készülhet el.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Vegas Tycoon
Kaszinó ugyan már szerepelt azon gazdasági vállalkozások listáján, melyeket már feldolgoztak a tycoon programok fejlesztői, a Deep Red Games mégis visszatért a szerencsejátékok fellegváraihoz a Vegas Tycoonban vagy más nevén Vegas: Make it Big-ben.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]The Guy Game
Magában a játékban nincs semmi különös vagy újszerű, hisz a lényeg az, hogy kérdésekre feleljünk, mint teszik azt rengeteg televíziós vetélkedő játékosai. Az eltérés a jutalomban van, hisz míg ők pénzt, autót, miegymást nyernek, addig a mi jutalmunk erőteljesen vizuális lesz. A lányok a játékban előre felvett - a felvételek egy texasi üdülőszigeten készültek - videókban fedik fel bájaikat, mely videókkal folyamatosan találkozhatunk a játékban.

Forrás: [origo]TOCA Race Driver 2
A TOCA hangzatos című folytatásában két játékmód közül választhatunk majd: a szimulációs mód a klasszikus versenyjátékosoknak készült, míg a karriermóddal azok tölthetik üres óráikat, akiknek megtetszett az első részben bedobott szerepjátékos jellegű fejlődési rendszer.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Vietcong
Végre megérkezett a Vietcong régen várt kiegészítője, a Fist Alpha, melyben egy új, sajnos igen rövidre sikeredett egyjátékos kampányban és több új multiplayer térképen kóstolhatunk bele a vietnami háborúba. A Vietcong - sokadik feldolgozása a témának, bár meglehetősen újszerű gondolatokkal tűzdelték meg a fejlesztők.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Squad Assault
A játék helyszíne Normandia, időpontja pedig a legendás D-nap. A legtöbb ilyen stratégiával ellentétben azonban most nemcsak a szövetségesek, hanem tengelyhatalmak erőit is irányíthatjuk. A legtöbb, történelmileg hiteles harci játékhoz hasonlóan a Squad Assault: West Frontban is rengeteg egységgel találkozhatunk, melyek rengeteg paraméterére kell odafigyelnünk a sikeres hadműveletekhez.

Forrás: [origo]Pax Romana
A Galilea Multimedia egy újabb játékot készített, mely arra tesz kísérletet, hogy elénk tárja, milyen feladatokkal kellett szembenézniük a Római Birodalom hatalmát kiépítő cézároknak. A vállalkozás a tetszetős grafikai kidolgozás helyett érdekes játékmenetet próbált megvalósítani, sajnos kevés sikerrel. Stratégiai vonatkozásai is elég gyengécskék, így nem jósolunk neki szép jövőt.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Laser Squad Nemesis
Várhatóan márciusban az egyjátékos változata is megjelenik a Codo Technologies eddig csak "e-mailes" körökre osztott stratégiájának, a Laser Squad Nemesisnek. Az egyjátékos változatot a jelenlegi online felhasználók az Interneten keresztül is letölthetik majd.

Forrás: [origo]FaitH
Meghatározatlan időre meghosszabbította a FaitH című, böngésző alapú stratégiai-szerepjáték ingyenes kipróbálási időszakát a játékot készítő és üzemeltető Dragon Claw Studio. Az ingyenes játék továbbra is a Sigma-Team által támogatott hetedik érára vonatkozik. A képek meglehetősen furcsa világba kalauzolnak, elsőre egy klasszikus manga rajzfilm stílusát véltem felfedezni, de láthatóan a játékmenet viszont elég bonyolult stratégiára utal.
Kattints a képre!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről