Vágólapra másolva!
Két kompakt digitális fényképezőgépéhez passzoló búvártokot mutatott be a Casio. A speciális kiegészítő segítségével bárki bepillantást nyerhet a víz alatti fotózás világába.
Vágólapra másolva!

A nyár közeledtének egyik jele, hogy a gyártók egyre-másra dobják piacra a különféle, nyaralóknak szánt termékeket, kiegészítőket. A kompakt digitális fényképezőgépekhez kapcsolódó kiegészítők között talán a legérdekesebbek a vízálló tokok, hiszen ezek segítségével eddig nem látott felvételekkel térhetünk haza egy-egy tengerparti nyaralásról. A Casio most bemutatott búvártokja, az EWC-40 az Exilim Zoom EX-Z40 és Z30 modellekkel használható, a toknak köszönhetően akár 40 méterrel a felszín alatt is készülhetnek felvételek. Ahogy a manapság készülő hasonló termékek nagy többsége, úgy a Casio újdonsága is olyan kialakítású, hogy a kamera összes kezelőszerve használható vele, így a fényképezőgép teljes funkcionalitású marad.

Forrás: Casio
Casio EWC-40

A vízálló kiegészítő július elejétől kapható Japánban, ahol várhatóan 23100 jent, azaz mintegy 40 ezer forintot kell majd érte kifizetni.