Megújult e-mail szolgáltatás a Westelnél

Keddtől a Westel havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelei weben, WAP-on és SMS-en keresztül is elérhetik elektronikus levelezésüket, valamint virtuális határidőnaplóik tartalmát.

A Westel havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelei számára április közepétől egyaránt elérhető a társaság 777westel mail névre hallgató új szolgáltatása. Az új mobil mail szolgáltatás keretében igényelt e-mail címre érkező leveleket a felhasználó az interneten keresztül számítógépépre is letöltheti, de elérheti leveleket WAP-on, illetve SMS-ben is.

A beérkező e-mailekről SMS-jelzést is kérhet az ügyfél, melynek alkalmazása során lehetőség van különböző feltételek megadására is - így például csak bizonyos feladó leveleiről érkezik jelzés a mobiltelefonra. Az elektronikus levelezésen kívül a 777westel mail interneten és WAP-on keresztül elérhető határidőnapló funkcióval is rendelkezik, amely a fontos bejegyzésekről, feladatokról szintén képes SMS-ben értesíteni az ügyfélt. Egy SMS-értesítésért 15 forintot kell fizetni.

A 777westel mail havidíja bruttó 250 forint, amely egy 5 megabájtos postafiókot tartalmaz, azonban külön díj ellenében a tárhely kibővíthető. A cég  jelenlegi e-mail szolgáltatását az ügyfelek változatlan feltételek mellett használhatják, azonban keddtől már csak az új szolgáltatást rendelhető meg a társaságnál. A rivális Vodafone szintén április 15-re időzítette havidíjas ügyfelei számára kínáltsaját mobil e-mail szolgáltatásának beindítását, amely szintén lehetővé teszi a levelek elérését számítógépen, WAP-on, faxon, vagy hangos formában a mobiltelefonon keresztül.

KAPCSOLÓDÓ CIKK