Az Infinity Ward saját magának tette igen magasra a lécet, mikor tető alá hozta a Medal of Honor-t. Most a Call of Duty-val teremt újabb legendát a háborús akciójátékok világában.

A Call of Duty-ból egy olyan demot jelentetett meg a kiadó, melyben a játékosok egy újabb küldetésben próbálhatják ki harcedzettségüket. Már az előző demo is megmutatta, hogy az év végén megjelenő második világháborús akciójátékkal a fejlesztők és a kiadó a toplisták első pozícióját célozza.
A játék Dawnville című küldetése is okozott meglepetéseket szerkesztőségünkben. Ebben a bevetésben nem elegendő a folyamatos tűzerő, néha nem árt végiggondolni azt is, hogy milyen fegyverrel lehet pl. egy tankot ártalmatlanná tenni.
A játék tehát nem csak látványos, hanem elég életszerű is.

A Call of Duty egy Medal of Honor stílusú akciójáték, ahol a II. világháborúban vehetünk részt a szövetségesek oldalán. A háromdimenziós játékban különféle harci küldetéseket kell teljesítenünk, amihez számtalan fegyver és egyéb eszköz áll a rendelkezésünkre. A játék grafikája kitűnő, a játékmenet izgalmas - a letölthető változatban egy olyan küldetés található, amely szintén a single player üzemmódot mutatja be, bár a játék izgalmasabb lehetőségei szerintem a többjátékos módban rejtőznek.