Mégsem lesz Doom 3 a Cyberathlete League versenyein

Vágólapra másolva!
Nemrég jelentette be a Cyberathlete Professional League, hogy a Doom 3 is szerepelni fog azok között a játékok között, melyekkel a CPL által szervezett 2005-ös World Tour versenyzői találkozhatnak, a napokban viszont arról számolt be a liga, hogy a játék mégsem szerepel majd a programban.
Vágólapra másolva!

Ahogy egyre nagyobbra növekszik a Cyber-athlete Professional League, úgy válogathat egyre inkább azon játékok között, amelyek bekerülhetnek a versenyeken játszható programok közé. A szerencsések közé kerülni pedig egyre inkább megéri az alkotók-nak, hiszen már milliónyian játszanak a liga által szervezett versenyeken. Ezen versenyek között a legrangosabbnak ígérkezik 2005-ben az a World Tour, amely februárban kezdődik, és a világ tíz országának városait érinti. Senkit sem lepett meg az a bejelentés, melyet néhány héttel korábban tett a CPL, miszerint a világsorozaton bemutatott programok közt ott találjuk az idSoftware, valamint az Activision sikerjátékát, a nagy várakozással kísért Doom harmadik felvonást is.
Az a napokban tett kijelentésük már jóval inkább meglepő, miszerint mégsem veselkedhetnek neki a sorozat állomásain a játékosok a lassan legendásnal mondható shooternek! Okként egyelőre annyit jelölt meg a versenyért felelős CPL, hogy két kiadóval is tárgyalnak, mely cégek programjai jobban illenek a versenyprogramba. A Doom 3 sikerét figyelembe véve ez azért érdekes döntés a liga részéről.