Május végén meghirdetett, Mozgásban címet viselő fotópályázatunkra többszáz felvétel érkezett. A legjobb fotók beküldőit DVD-kkel és internetcsomagokkal díjaztuk. Tekintse meg a legjobb képeket!

A megmérettetésre ezúttal olyan, digitális fényképezőgéppel készített fényképeket vártunk vállalkozó kedvű olvasóinktól, valamilyen mozgó tárgy, ember, állat, stb. látható, s az állóképből kiérződik a mozgás dinamizmusa is. A beküldött fotókat Fábián Évi és Mitruczky Kinga, az [origo] fotósai bírálták el.

Forrás: [origo]
Varga Zsolt: Lebegés

Az első helyezést zsűrink Varga Zsolt olvasónk Lebegés című felvételének ítélte oda, aki egy Ilyen a boksz DVD-filmmel, illetve egy 25+10 órás Axelero Netquick internetcsomaggal lesz gazdagabb.

Forrás: [origo]
Kopecsnik Miklós: Száguldás

Forrás: [origo]
Bóta Borbála: Metró


Második helyezettünk Kopecsnik Miklós olvasónk lett Száguldás című felvételével, nyereménye egy Simpatico DVD-film, illetve egy 10+5 órás Axelero Netquick internetcsomag. A harmadik díjjal, egy 25+10 órás Axelero Netquick internetcsomaggal Bóta Borbála olvasónk Metró című fotóját jutalmazzunk. Nyerteseinknek gratulálunk, s az összes pályázónknak köszönjük, hogy részt vett a pályázaton. A legjobb húsz beérkezett kép megtekinthető a DigiFotó rovat galériájában. Július 5-én, hétfőtől újabb témakörben várjuk majd amatőrfotós olvasóink fényképeit!