A koreai gyártó 3 megapixeles digitális fényképezővel felszerelt mobiltelefont mutatott be a napokban. A videorögzítésre is alkalmas készülék optikai zoommal is rendelkezik.

Forrás: [origo]A koreai piacra szánt, SPH-2300 jelű mobiltelefonba integrált digitális kamera 3,2 megapixeles érzékelővel (CCD) rendelkezik, így a korábbi típusokénál jobb minőségű, nagyfelbontású fényképeket lehet vele készíteni. A mobilba épített digikamerát 3-szoros nagyítást biztosító zoomobjektívvel szerelték fel, amely 4-szeres digitális zoommal egészül ki.

Az SPH-2300 ezen kívül beépített vakuval is rendelkezik, így sötétben is lehet vele fotókat készíteni. A mobil memóriája SD-kártyával bővíthető, amelyre MP3 állományokat is fel lehet másolni, az új kamerás telefon ugyanis ezeket a zenefájlokat is le tudja játszani. A mobilhoz mellékelt kábel segítségével a készülék tulajdonosai a tévé képernyőjén is megtekinthetik az általuk készített fotókat. A Samsung közlése szerint az SPH-2300-as egy hónapon belül a boltokba kerül, ám csak Dél-Koreában lesz kapható, áráról pedig egyelőre nem adott tájékoztatást a gyártó.