[vizsla24]: 2005 legnépszerűbb témái

Vágólapra másolva!
Jópofa naptárt szerkesztettek a [vizsla24] munkatársai az idei év legkeresettebb kifejezéseinek áttekintésére. A könnyű áttekinthetőséget biztosító felület az év 12 hónapjának legérdekesebb témái böngészhetők át..
Vágólapra másolva!

A [vizsla24] idén is közzéteszi azokat a keresőkifejezéseket, melyek az év egy adott hónapjában a legtöbb ember fantáziáját izgatták. Mivel a [vizsla24] elsősorban a magyarul beszélőknek nyújt eligazítást a weben, ezért a kereső egyfajta szonda is: nem túl meglepő eredményein pontosan látható, hogy az internetezők hazai társadalmát mely kérdések foglalkoztatták leginkább.

Forrás: [origo]
Kattintson a képre, megmutatjuk mit kerestek 2005-ben az internetezőkA [vizsla24] idei újdonsága, hogy a Yahoo kereső európai nyelvi képességeinek jelentős bővítésének, és azon belül a magyar nyelvű tartalom növelésének köszönhetően lehetőség nyílt arra, hogy a Yahoo és az [origo] között korábban megkezdett együttműködés immár a hírkeresésre is kiterjedjen. A [vizsla24] látogatói így a Yahoo percenként frissülő adatbázisában keresve kaphatják meg a magyar vagy idegen nyelvű híreket, mivel a Yahoo Search folyamatosan figyeli és feldolgozza a magyar és más nyelven megjelent internetes hírforrások anyagait.