Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Vezetékes és mobilinternet csomagok egyben is

Vágólapra másolva!
A T-Home és a T-Mobile közös ajánlatában egyszerre találkozik a félmúlt és a jelen legnépszerűbb telekommunikációs megoldása. Egy előfizetéssel lehet vezetékes telefont és mobilinternet vásárolni.
Vágólapra másolva!

Ha valaki egyszerre szeretne fix, vonalas telefont, és emellett szívesen internetezne otthon, de akárhol máshol is, kötöttségek nélkül, akkor érdemes áttekinteni a T-Home és a T-Mobile új közös ajánlatát. A csomagban foglalt lehetőségek talán a kis- és középvállalatok sokat utazó munkatársainak lehetnek érdekesek, főleg, ha van már egy cégen belüli, nulla forintos mobilelőfizetés is. 2008. október 1-jétől lakossági ügyfelek havi 5890 forintért legfeljebb 2 Mbps sebességű, korlátlan letöltést biztosító otthoni DSL-szolgáltatást, valamint 3 GB adatforgalmat magában foglaló mobilinternetet vehetnek igénybe. Az új kedvezményrendszer lényege, hogy a vezetékes T-Home internetre vállalt 1 éves hűségnyilatkozat és 3 GB-os vagy annál nagyobb, új T-Mobile-os internet-előfizetés esetén a mobilinternet-csomag havi díja 2000 forinttal csökken. A csomaghoz WLAN-router is igényelhető.

Előfizetést az iWiW-ről

A T-Mobile jóvoltából, október 1-jétől havidíjas és kártyás előfizetésként egyaránt elérhető az iWiW közösségének tagjai számára új iWiW díjcsomag. Az előfizetéses díjcsomaggal egész nap percenként 10, Dominós iWiW díjcsomaggal pedig 15 forintért telefonálhatnak és küldhetnek sms-t azoknak, akik szintén valamely iWiW díjcsomagot választják. Az iWiW-díjcsomag kizárólag az iWiW-ből, a bejelentkezést követően kezdeményezve, az interneten keresztül igényelhető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről