4G-s táblagépet a T-Mobile-nál

Vágólapra másolva!
Szupergyors mobilnetezésre is képes táblagépet vett fel kínálatába a T-Mobile. A Galaxy Tab 8.9 LTE a Budapest néhány kerületében már működő új generációs hálózatokat is tudja használni.
Vágólapra másolva!

Táblagéppel, külön modem nélkül is netezhet, aki a 4G szolgáltatás előnyeit szeretné kihasználni a T-Mobile hálózatán: elérhetővé vált az első 4G képes táblagép, a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE. A Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE-vel minden eddiginél gyorsabban lehet internetezni, hiszen ez az első olyan táblagép a T-Mobile kínálatában, a legújabb generációs mobilhálózatokra is fel tud csatlakozni.

A Galaxy Tab 8.9 LTE készülék nem csak az új generációs mobilhálózat támogatásával hívja fel magára a figyelmet. A tablet mindössze 8,6 mm vékony és 465 grammos, mely jellemzőkkel az egyik legvékonyabb és legkönnyebb nagy kijelzős hordozható eszköz napjainkban. A Galaxy Tab hátlapi kamerája HD minőségben örökíti meg a fontos pillanatokat, az előlapi kamera pedig kiváló minőségű videohívást tesz lehetővé, könnyítve ezzel a kapcsolattartást. Nagy előnye továbbá, hogy a rajta tárolt tartalmak a DLNA kompatibilis termékekkel is megoszthatók.

Forrás: T-Mobile

A készülék új előfizetéssel, az előfizetésre és a Net&Roll 4G díjcsomagra vállalt két éves hűségnyilatkozattal már 29900 Ft kezdőrészlet kifizetése mellett, két éven át fizetendő havi 3750 Ft kamatmentes részletre megvásárolható. A tablet ára egy összegben 119900 forint.

A T-Mobile 2012. január 1-jén indította el 4G alapú mobilinternet szolgáltatását, elsőként a hazai mobilszolgáltatók közül. A 4G-s szolgáltatás Budapest 10 kerületének nagy részén vált elérhetővé LTE-képes eszközzel, valamint Net&Roll 4G mobilinternet csomag igénybevételével.