Szabadon Skype-olhat a Vodafone-nál

Vágólapra másolva!
Április elsejével a Vodafone Magyarország feloldja a mobilinternetes telefonálás és üzenetküldés korlátozását.
Vágólapra másolva!

Április elsejétől szabadon, korlátozás nélkül lehet használni a mobilinternetes telefonálást és csevegést a Vodafone szélessávú hálózatán, vagyis a Skype és Viber alkalmazások lekerülnek a tiltólistáról.

A bejelentés a jelenlegi lakossági Go, Go+, valamint a Red csomagok előfizetőire, a MobilNet (Basic, M, L, XL) mobilinternetes adatcsomagok felhasználóira és az Üzleti Red, a Vállalkozói Fix és Osztható csomagok előfizetőire vonatkozik.

Mint Diego Massidda, a cég vezérigazgatója emlékeztetett: Magyarországon a Vodafone vezette be elsőként a korlátlan hívás és SMS küldés lehetőségét, most pedig szintén az elsők között vezeti ki a VoIP-korlátozást, és teszi szabadon használhatóvá az internet alapú hanghívást illetve chatszolgáltatást kínáló alkalmazásokat.

A cég egyben felhívta a figyelmet saját, Vodafone Message+ nevű üzenetküldő alkalmazására, amellyel fotókat, videókat, zenéket küldhetünk, megoszthatjuk helyzetünket, illetve konferenciahívást is bonyolíthatunk. Az üzeneteket akkor is továbbítja a program, ha a partner nem vodafone-os, illetve ha épp nem érhető el. Az appot 2.3 vagy annál frissebb verziószámú Android mobilszoftveren használhatjuk.