Hatalmas siker a magyar randiapp

mota ring okosgyűrű
Egy randin is észrevétlenül tekinthetünk rá, ha fontos hívást várunk
Vágólapra másolva!
Az Ntice nagy dobása, hogy a visszautasítás veszélye nélkül ismerkedhetünk. Az appot Facebook-eseményekkel kötötték össze, így érdeklődési kör alapján válogathatunk magunknak partnert.
Vágólapra másolva!

Az Ntice nevű magyar fejleztésű alkalmazás a szórakozóhelyeken történő ismerkedést könnyíti meg oly módon, hogy a felek egymást névtelenül jelölhetik meg a rendszerben. A program csak akkor jelzi, ha megjelölt bennünket valaki, ha mi is visszajelöltük az illetőt, így küszöbölve ki a visszautasítás okozta keserűséget.

A sikerhez el kellett hagyni a szexet

Az ötlet nem teljesen új, sőt, az alkotók eredetileg egy amerikai szexpartnerkeresőt másoltak le két éve. A sikerhez azonban el kellett hagyniuk a szexet, és csak az ismerkedésre fókuszáltak. Az Ntice így lett az egyik legnépszerűbb hazai randiapp.

Facebook által lehet ismerkedni

Számos támogató, mentor és üzleti angyal után az Ntice-be most Magyarország legnagyobb adatbázisával rendelkező társkereső cége, a Dating Central Europe is beszállt. Az így nyert tőke és szakmai segítség új fejlesztéseket tesz lehetővé.

Így például rájöttek arra, hogy a felhasználó ismerőseinek száma véges, ezért kell egy folyton megújuló közeg.

Ha az appot különböző Facebook eseményekhez csatlakoztathatjuk, a résztvevők közül a szimpatikus személyeket kiválaszthatjuk

így érdeklődési kör alapján egyszerűbb, de mégis megbizható lesz az ismerkedés. Ráadásul az első randihelyszínen sem kell sokat gondolkodni: az adott koncerten biztos ott lesz mindkét fél.

A későbbiekben lehetőség nyílik rá, hogy szórakozóhelyek, pubok és klubok is csatlakozzanak a programba. A csapat hosszú távú célja, hogy nemzetközi szinten is sikereket érjenek el, s így akár a Tinder kihívói lehessenek.