Készítsen pornóképeket az ebédlőasztalon!

Pácolt lazac sütőtökkel - Pipacs Étterem és Bisztró
Vágólapra másolva!
Szereti lefényképezni, amit eszik, de a fotók sosem lesznek tökéletesek? Itt van az a találmány, amit eddig hiányolt az életéből.
Vágólapra másolva!

Manapság egyre divatosabb lefotózni a mutatós ételeket, hogy aztán ebédidőben megosztva a képet a Facebookon, minden ismerősünk ránk irigykedjen.

Ezek a fotók azonban sokszor nem lesznek olyan minőségiek, mint szeretnénk – és itt jön képbe a Foofographynak nevezett performansz, ami helyettünk tökéletesíti az ételeinkről készült felvételeket, pár szépen csillogó, különleges formájú tányér és egy profi fotós közbenjárásával.

Foodography http://foodography.co.il/ #Wine #catit # #winery #Carmel #fdgr

A photo posted by carmel winery (@carmelwinery) on

Izraelben ez az új módi

A Foodography nem valami furcsa vicc, hanem komoly elképzelés, amit a tel-avivi Catit étterem váltott valóra. A dolog lényege, hogy a kikért étel árára 155 dollárnyi összeget rádobva két speciális tálon hozzák ki azt a pincérek, akiket egy fényképész is követ.

Az egyik tányér 360 fokban forog, így remek videókat lehet készíteni a rajta elhelyezett és természetesen egy luxusétterem tálalási színvonalának megfelelő minőségben megkomponált ételcsodákról.

A másik tál nem mozog ugyan, de hajószerű alakja gondoskodik arról, hogy a fény és a háttér mindig tökéletes pozícióban legyen a fotózáshoz. A fényképész lő pár klassz képet, a vendégek pedig nemcsak jókat esznek, de közben gyönyörködnek is.

Egyelőre nem vásárolható meg

Sajnos a Foodography egyelőre kizárólag az említett étterem sajátja, igaz, valószínűleg nem kell sokat várnunk, hogy lemásolják a szóban forgó tálakat, és közkinccsé téve őket elárasszák az Instagramot az önjelölt foodográfusok.