Drogot akart venni Twitteren, a rendőrök válaszoltak

marihuána, fogyasztás, spangli, joint
A man smokes a joint during a meeting in celebration of San Canuto's day on the Spanish Canary island of Fuerteventura on January 18, 2015. In Spain, Canute IV or Canute the Holy a former Danish King who became patron saint of Denmark, has seen his feast adopted as a tongue in cheek celebration for the legalization of cannabis, San Canuto's day, stemming from the Spanish colloquialism for a joint, canuto. AFP PHOTO / DESIREE MARTIN
Vágólapra másolva!
Egy amerikai nő a közösségi oldalon próbált meg füvet szerezni, de nem várt választ kapott a kérésre - a rendőrségtől.
Vágólapra másolva!

Nem a legjobb helyen akart füvet vásárolni az az amerikai nő, aki Twitterre írta ki, hogy szeretne némi marihuánához jutni. "Valaki hozzon nekem füvet! Fizetek érte" - írta a nő egy szomorú emoji kíséretében.

Arra azonban biztos nem számított, hogy kérdésére a Palm Beach-i rendőrség is felfigyel, akik udvariasan annyit kérdeztek tőle: Hol tudnánk találkozni?

A hölgy nem illetődött meg a kérdéstől, következő tweetjében melegebb éghajlatra küldi az általa "disznónak" nevezett rendőröket, az ezutáni bejegyzésében pedig már a vicces esetet követő hírnév miatt örvendezett.

7,6 millió füves poszt

Nem ez az első eset, hogy a Twitter felületén helyet kap a marihuána: ahogy arról az Origo is beszámolt, egy februárban publikált tanulmány szerint egyetlen hónap alatt mintegy 7,6 millió tweet keletkezik a fűvel kapcsolatban.