Sajátmárkás mobilokat ad ki a Vodafone

vodafone platinum
Smart Platinum 7
Vágólapra másolva!
Négy új sajátmárkás okostelefon, köztük a Smart Ultra 7, a Smart Platinum 7, valamint a Vodafone saját fejlesztésű VR-szemüvege is bemutatkozott.
Vágólapra másolva!

A hazai piacon megjelentek a Vodafone sajátmárkás csúcskategóriás készülékei. A felsőkategóriás mobilok mellett olcsó készülékeket is lehet választani, a termékskála a legtöbb igényt próbálja kiszolgálni - közölte a cég.

Smart Platinum 7 Forrás: Vodafone

Ezek közül a Smart Platinum 7 a legcombosabb, ami a Vodafone első saját high-end készüléke. A telefonban nyolcmagos processzor dübörög, ehhez 3 gigabájt memória társul, és 32 gigabájt tárhely, ami 128 gigabájtig bővíthető.

Hátoldali kamerája 16 megapixeles, míg a szelfikamera 8 megapixeles. A 3000 milliamperórás akkumulátorral akár két napig is működik a készülék, a QuickCharge 3.0 gyorstöltéssel fél óra alatt 50 százalékra tölthető.

Kizárólag ezzel a készülékkel használható

a Vodafone saját virtuálisvalóság-headsete, a Vodafone Smart VR,

amivel a 360 fokos tartalmakat lehet nézni. A Google Cardboard ökoszisztémával együtt szállítják, többezer VR-alkalmazás érhető el rá.

Vodafone Smart VR Forrás: Vodafone

A felsőközép-kategóriában a Smart Ultra 7 választható, mely 1,8 gigahertzes, nyolcmagos processzort kapott, 2 gigabájt memóriával, és 16 gigabájt tárhellyel. Hátoldali kamerája 13, míg a szelfikamera 5 megapixeles.

Smart Ultra 7 Forrás: Vodafone

Első okostelefonnak

Két olcsóbb, belépőszintű készüléket is választhat az, aki megelégszik az alapvető funkciókkal, vagy most vásárolna először okostelefont. A 4 colos Vodafone Smart Mini 7 kijelzője 480x800 pixeles felbontású, lelke egy négymagos, 1,3 gigahertzes processzor.

Akkumulátora 1500 milliamperórás, 4 gigabájtos beépített memóriája SD kártyával 32 gigabájtig bővíthető. Hátsó kamerája 2 megapixeles, míg a szelfikamera 0,3 megapixeles.

Vodafone Smart Prime 7 Forrás: Vodafone

A Vodafone Smart Prime 7 szintén a legújabb Androiddal működik. 5 colos képernyője HD felbontású. Hátoldalán 8 megapixeles, elöl pedig 5 megapixeles a kamera. A telefon beépített memóriája 8 gigabájtos, ami SD kártyával 128 gigabájtig bővíthető. A készülék működését egy 2540 milliamperes akkumulátor biztosítja.