Több nézőpontból élhetjük át az I. világháború poklát

Battlefield I
Vágólapra másolva!
Október végén jelenik meg a Battlefield-játéksorozat legújabb része, amit a legtöbben ugyan a többszereplős játékmód miatt várnak, de az I. világháborút megidéző programból természetesen az egyjátékos kampány sem maradhat ki. A single player rész most egy látványos kedvcsinálót is kapott, amiből kiderül, hogy több szereplőt irányítva vehetünk majd részt az emberiség egyik legdurvább fegyveres konfliktusában.
Vágólapra másolva!

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Battlefield I megjelenéséig, de a multiplayerre kihegyezett lövöldözős játék egyjátékos kampányáról eddig nem sokat lehetett tudni, mármint azon kívül, hogy ezúttal sem maradunk történetmesélős single player rész nélkül.

Az Electronic Arts és a játékot fejlesztő DICE október 27-én adott ki egy külön videót az egyjátékos módhoz, és a látványos előzetesből ugyan sok konkrétum még mindig nem szűrhető le, de annyi azért már most biztos, hogy ezúttal több szereplő felett vehetjük át az irányítást, és az I. világháború több frontján is helyt kell majd állnunk.

Hogy a kampány milyen hosszú lesz, illetve hány pályán kell majd végigküzdenünk magunkat, arról egyelőre még semmilyen információ nem látott napvilágot, de a kedvcsináló videó tanulsága alapján unatkozni nem nagyon fogunk, és a főbb szereplőket felvonultató képsorokat látva nagyon úgy tűnik, hogy

a fejlesztők nemcsak a lövésre használt ujjainkat, de az érzelmeinket is igyekeznek majd megdolgozni.

A sorozat életében először már lovak nyergébe pattanva is részt vehetünk a többszereplős csatákban Forrás: EA / DICE

A Battlefield I 2016. október 21-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, és az egyjátékos mód mellett természetesen masszív többszereplős harcok várják majd a játékosokat, a Battlefield-játékoktól megszokott hatalmas pályákkal, korabeli fegyverekkel, rombolható környezettel, vezethető járművekkel, sőt ezúttal már lovak nyergébe pattanva is bevágtathatunk majd a csatatérre.