A Telenor is eltörli új tarifáinál a roamingot

iparűzési adó, a Telenor Magyarország Zrt. törökbálinti székháza
Vágólapra másolva!
A Vodafone után a Telenor is lépett, olyan új havidíjas tarifacsomagokat vezet be Telenor Blue néven, amelyekben eltörli a roamingot.
Vágólapra másolva!

Telenor Blue néven indít új lakossági havidíjas tarifacsomagot a Telenor, S, M, L és XXL jelzésekkel. A klasszikus tarifaelemek – a hanghívás, az SMS és a mobiladat – mellett az új csomagok külön díj nélkül biztosítanak szórakoztató szolgáltatásokat, azaz mobiltévézést, és zenei streamingre használható adatjegyet - közölte a cég.

Az ügyfelek

az Európai Unió tagországaiban is hazai áron tudnak telefonálni,

SMS-t küldeni és mobilinternetezni a hazai tarifájukban foglalt keret erejéig. Azaz EU-n belül nem kell fizetniük a hívások fogadásáért, míg hívásindítás esetében hálózaton kívüli árakon telefonálhatnak.

Mindegyik díjcsomag korlátlan MyTV adatforgalmat tartalmaz, valamint magában foglalja a MyTV hétcsatornás közszolgálati csomagját is. Emellett mindegyik Telenor Blue tarifa része egy akár tizenöt órányi online zenehallgatást biztosító MyMusic Start 500 megabájtos adatcsomag is.

Korlátlan híváslehetőségek

A Telenor Blue díjcsomagok mindegyike kínál korlátlan híváslehetőséget: a Telenor Blue S és M csomagok esetében ez a Telenor hálózatán belül, normál díjas irányokba lehetséges, míg a Telenor Blue L és XXL tarifát választók bármely magyar alapdíjas mobil és vezetékes számot korlátlanul hívhatják.

A Telenor Blue S és M csomag a korlátlan hálózaton belüli beszélgetés mellett havonta 100, illetve 200 percnyi díjmentes belföldi, hálózaton kívüli beszélgetés díját is tartalmazza. Korlátlan SMS-ezésre a Telenor Blue XXL tarifa ad lehetőséget.

Az új Blue csomagok Forrás: Telenor

A tarifacsomagokba foglalt adatmennyiség a Telenor Blue S díjcsomag esetében jellemzően e-mailezésre és chatelésre elegendő, havi 300 megabájtot jelent, míg a Telenor Blue M és L csomagoknál 2 gigabájtot, ami rendszeres hírolvasásra, navigációra, fotók megosztására is elegendő lehet.

A legnagyobb, Telenor Blue XXL díjcsomaggal járó 10 gigabájt adatforgalom az előbbieken felül az intenzív mobilinternetezők igényeit is kielégítheti. Az ügyfelek igény szerint mindegyik új tarifához vásárolhatnak kiegészítő adatcsomagot.