A legmenőbb cuccok egy jó kis Halloween partihoz

halloween, parti, tök
Vágólapra másolva!
Az ősi kelta hagyományokból kialakult Halloween ünnep mostanra az angolszász országokból kiindulva szinte a világ összes országában megvetette lábát.
Vágólapra másolva!

Nálunk is egyre gyakoribbak a sokszor jelmezes, egyedi hangulatú Halloween partik, mi pedig olyan eszközöket szedtünk össze, amelyekkel feldobhatóak az ilyen bulik, vagy egyszerűen csak érdekesen kapcsolódnak ehhez az eseményhez, ünnephez, aminek szerves része az ijesztgetés.

Éneklő tökfej

Kifejezetten csinos, barátságos hangszórókat szerezhetünk be már teljesen baráti áron, és gondoljunk bele, hogy milyen szép gyerekkora lesz annak, aki az ágyából kitámolyogva, szülei szobáját keresve egy ilyen gyönyörűséggel találkozik az éjszaka közepén! A 4000 forintba kerülő Halloween Tök Bluetooth Hangszóróra vezeték nélküli úton, illetve memóriakártyáról, vagy egy szimpla 3,5 mm-es csatlakozón keresztül juttathatóak el a zenei anyagok. Magyarul rá lehet dugni akár egy számítógépet, vagy MP3 lejátszót is, és máris szólhat a zenebona.

A színe mondjuk lehetne kicsit "tökösebb", de így sem rossz... Forrás: Origo

A maximális teljesítménye mindössze 2 watt, tehát azért óriási zajongásra nem képes, nem kell tartani attól, hogy a szomszéd vöröslő fejjel jön át mindenféle diszkóról hebegve-habogva. Ellátták FM tunerrel, aminek köszönhetően rádiózásra is alkalmas.

Akkumulátora pedig hét órányi üzemidőt szavatol, szóval akár nyugodtan elvihetjük magunkkal egy hosszabb utazásra, kirándulásra vagy a strandra is.

Köd előttem

A misztikus hangulatnak betonbiztos alapokat teremthet egy jó kis köd, vagy füst. Azonban egy lakásban azért mégsem szerencsés emiatt felgyújtani a padlót, vagy egy halom szénát, de ma már nincs is erre szükség! Léteznek már ugyanis könnyen hordozható, emberi áron elérhető, otthoni használatra szánt füstgépek is, olyanok, mint például az Eurolite Set N-10.

Egy Halloween partin igenis van helye a ködösítésnek. Forrás: Origo

A 14 000 forintot kóstáló masina két méteres sugarú gömböt képes megtölteni mesterséges köddel, de mivel csak másfél kiló a súlya, egyszerűen csak meg kell fogni és odébb sétáni vele, így nagyobb terek is gond nélkül telefüstölhetőek.

Ez az eszköz kifejezetten felhasználóbarát, csak bele kell tölteni a tartályába a megfelelő folyadékot, és máris működésre kész.

Ráadásul a matéria nem mérgező és nem is gyúlékony, szóval a gép majdnem teljesen veszélytelen, mert hát ha azért fejbe csapnak vele valakit, annak azért komoly baja lehet.

Fény az éjszakában

Kifejezetten olcsón beszerezhetünk olyan lámpásokat, amelyek egy horrorfilm kellékeinek is tökéletesen elmennének, így aztán egy Halloween partin is bármikor gond nélkül megállják a helyüket. Az itt látható, koponyás-boszorkányos modellek olyan 2300 forintért már megvehetőek, és egyetlen ceruzaelemre van szükségük a működéshez.

Garantáltan biztonságos "pertólum lámpák". Forrás: Origo

Akinek valami szolidabb darabra lenne szüksége, annak sem kell búslakodnia, hiszen léteznek visszafogottabb lámpák is. Itt van például ez a vicces nevű LED-es viaszmécses, amely első pillantásra tényleg egy hagyományos mécsesre hasonlít, azonban benne láng helyett fénykibocsátó dióda pislákol, rendkívül rémisztő hangulatot keltve. A 8,5 centi széles, és 11 centiméter magas, tehát kompakt méretű termék egyetlen 3 voltos, cserélhető elemmel üzemmel, és mivel nem ad le hőt, ez is teljesen biztonságos. Az ára pedig abszolút a megfizethető kategóriába esik, hiszen 1000 forintért már hozzá lehet jutni.

Zenélő koporsó

A svéd Pause nevű, egyedi hangcuccok gyártására szakosodott cég a közelmúltban az egész világot meglepte a CataCombo nevű termékével. Ez ugyanis nem más, mint egy beépített mélynyomós, 2.1 csatornás hangrendszerrel, saját számítógéppel, érintőképernyővel ellátott koporsó! Egy ilyen kiváló asztalosmunka a vámpíroknak kimondottan hasznos lehet, hiszen így nem kell unatkozniuk,miközben kinn süt a nap, ők pedig a kuckójukban heverésznek. Viszont úgy tűnik, hogy a vérszopó vásárlói réteg nem olyan erős manapság, hiszen elsősorban mégsem nekik szánta a modellt cég, hanem kifejezetten halottaknak.

A dobozba ugyanis építettek egy WiFi modult, így a hozzátartozók, barátok küldhetnek zenét az elhunytaknak, legalábbis ezt az opciót hangsúlyozták ki a kommunikációban.

Ez az ízléses csoda újonnan 23 500 euróba, azaz körülbelül 7 300 000 forintba kerül, egyelőre nincs jele, hogy használt darabokat árulnának, talán nem véletlenül....

További érdekes ötletekért lapozzon!