Bemutatkozott a 25. évfordulós ThinkPad

lenovo thinkpad 25th anniversary edition
Lenovo ThinkPad 25th Anniversary Edition
Vágólapra másolva!
Limitált számban és méregdrágán kerül piacra a retró hatású notebook.
Vágólapra másolva!

Az üzleti laptopok piacának egyik legismertebb márkaneve a ThinkPad, a legendás termékcsaládot 25 évvel ezelőtt hívta életre az IBM. Ennek megünneplése céljából a brandet már bő egy évtizede birtokló Lenovo most bejelentett egy különleges kiadású modellt, amely ötvözi az első ThinkPad külső stílusjegyeit a modern hardverekkel.

Lenovo ThinkPad 25th Anniversary Edition Forrás: Lenovo

A ThinkPad 25th Anniversary Edition fő ismertetőjegyei közé tartozik a hétsoros billentyűzet, a kék Enter gomb, a színes ThinkPad logó, és persze a pöcökegér. Az utóbbi sapkája cserélhető, négy eltérő formájú jár a laptophoz, így a vásárlók szabadon kiválaszthatják a számukra legkényelmesebbet.

Lenovo ThinkPad 25th Anniversary Edition Forrás: Lenovo

A laptopért 1899 dollárt (olyan 506 ezer forintot) kér a Lenovo, de szerencsére nem csak a nosztalgiafaktor és az exkluzivitás miatt: 14 hüvelykes és 1920×1080 pixeles érintőkijelzőt, Intel Core i7-7500U processzort, 16 GB memóriát, és 512 GB-os NVMe SSD-t kapott a különleges ThinkPad.

Az operációs rendszere persze Windows 10, és egy modern üzleti laptoptól elvárható módon nem csak ujjlenyomat-olvasót kínál a biometrikus azonosításhoz, de a Windows Hellóval kompatibilis arcfelismerő technológiával is rendelkezik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!