Az igazi király az, akinek Darth Vader porszívózza fel nappaliját

Vágólapra másolva!
A padlón uralkodó kosz mindenkinek komoly ellensége, így a lehető leghatékonyabb módon kell elbánni vele. Azt pedig senki nem vonhatja kétségbe, hogy Darth Vader hatékonyan oldja meg a problémákat, még akkor is, ha közben meg kell fojtania egy-két embert.
Vágólapra másolva!

Szerencsére az utóbbi (mármint a fojtogatás) nem áll fenn a Samsung új robotporszívóinál, melyeket hamarosan piacra dob majd a vállalat. Sőt, ha Vader nagyúr valamiért nem szimpatikus, akkor rohamosztagos dizájnnal is kérhetjük a limitált kiadású eszközt.

Forrás: Samsung

A Samsung Powerbot VR7000-es sorozata egyébként önmagában is egy kifejezetten jó okosporszívó: a cég előző generációs termékéhez képest hússzoros szívóerőt tud produkálni, így a hivatalos leírás szerint alaposan és mélyen áttisztít bármilyen felületet, legyen szó keményfáról, vagy a Hoth bolygó felszínéről.

Ezen kívül ellátták kilenc okos szenzorral is, aminek a segítségével egyrészt minden korábbinál hatékonyabban tudja beazonosítani a különösen koszos felületeket, másrészt pedig jobban el tudja kerülni az akadályokat. Ráadásul még egy ügyes kis lapátszerű cuccal a sarkokból is ki tud szedni mindent.

De ez mind nem fontos.

A fontos az, hogy miközben Vader nagyúr takarítja a padlónkat, esetenként zenerészletket játszik le a Star Warsból, a tőle megszokott módon szuszog, sőt, még szövegeket is bemond bizonyos szituációkban, ami nyilvánvalóan rendkívül vicces helyzeteket eredményezhet. Ugyanez vonatkozik persze a rohamosztagos kiadásra is, csak ott rohamosztagos idézetekkel.

A Samsung Star Wars Powerbot már előrendelhető: a rohamosztagos verzióért 699 dollárt, Vader nagyúrért pedig 799 dollárt kérnek, mert az utóbbiba wi-fi kapcsolatot is beépítettek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!