Betörhet a Spotify az internetes rádiók piacára

stations by spotify internetes rádió
Stations by Spotify
Vágólapra másolva!
Ausztráliában már tesztelhető a vadiúj Stations alkalmazása.
Vágólapra másolva!

A zenestreamelő szolgáltatások rendszeresen azzal reklámozzák magukat, hogy hány tízmillió dalt hallgathatnak az előfizetőik. Ez fantasztikus, de a valóság az, hogy a fehasználók jókora részének problémát jelent az új előadók és dalok felfedezése, pedig a szolgáltatások folyamatosan frissülő, személyre szabott és tematikus lejátszási listákkal is szolgálnak számukra.

Stations by Spotify Forrás: Play Áruház

Részben ezen probléma megoldása miatt született meg a Spotify műhelyében a Stations internetes rádióalkalmazás. Az egyelőre csak Androidra, és kizárólag Ausztráliában telepíthető szoftver az elindítása után azonnal zenélni kezd, a felhasználók a végtelenül egyszerű felületén váltogathatnak az állomások között.

A számokat nem lehet átugrani, de a szívecskés ikonnal hozzáadhatóak a kedvencekhez, a kedvencek alapján pedig új állomásokat generál az alkalmazás.

Sajnos a Spotify egyelőre nem volt hajlandó érdemben kommentálni a Premium előfizetést nem igénylő alkalmazását, csupán annyit árult el, hogy egy kísérleti projektről van szó. Nem tudni, hogy mikor válhat globálisan elérhetővé a Stations, már ha erre egyáltalán sor kerül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!