Megverekedik a feltöltősökért a Vodafone

phone call telefonhívás mobilozás beszélgetés
Vágólapra másolva!
Napi legfeljebb 300 forint hívásköltséggel, továbbgörgethető mobiladattal támad a cég.
Vágólapra másolva!

Tuti+ néven megjelent a Vodafone legújabb feltöltőkártyás ajánlata. A díjcsomag 19 forintos perc- és SMS díjat kínál belföldről és az EU-ból bármely normál díjas magyar számra, minden időszakban, kötöttségek nélkül. A megújult díjcsomag által kínált rugalmasságnak köszönhetően azonban mostantól nem kell attól félni, hogy lemerül az egyenleg, hiszen amennyiben egy adott naptári napon belül – azaz éjféltől éjfélig – a normál díjas hívások költsége eléri a 300 forintot, a nap fennmaradó részében a Vodafone belföldön magyar, az EU-ban pedig utazási célra magyar és EU-s, normál díjas hívásokra nem számol fel további költségeket.

Forrás: mentatdgt / Pexels

Ez azt jelenti, hogy feltöltőkártyásként normál díjas hívások tekintetében nem érheti kellemetlen meglepetés az ügyfelet, aki nyugodtan telefonálhat, legyen szó akár véget nem érő beszélgetésekről egy régi baráttal, hosszas ügyintézésről, vagy váratlan helyzetekből adódó sürgős hívásokról.

A Vodafone Tuti+ Net tarifája a mobilnet terén is minden eddiginél előnyösebb ajánlat, ugyanis bevezeti a továbbgörgethető adatot.

A Tuti+Net 1GB vagy Tuti+Net 5GB tarifák a megrendeléstől számított 30 napig érvényes, 1 és 5 gigabájt adatforgalmat kínálnak, de 30 nap előtti újrarendelésnél a megmaradt adatmennyiség nem vész el, hanem hozzáadódik az újonnan rendelt mennyiséghez – egészen a megrendelt adatkeret háromszorosáig, azaz 3 vagy 15 gigabájtig lehetséges a továbbgörgetett adat felhalmozása. A Tuti+ Net 1 gigabájt megújuló adat ára 1245 forint, az 5 gigabájté pedig 3559 forint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!