Felgyorsul az androidos Snapchat

Vágólapra másolva!
A frissítéseknek hála az androidosok gyorsabb és jobban működő Snapchatnek örülhetnek.
Vágólapra másolva!

A Snapchat nemrég indította útjára a legújabb androidos alkalmazását. Az appot az alapoktól építették újra a fejlesztők, így jelentősen gyorsulást ígér.

A fejlesztők a munka során figyelembe vették, hogy a számos androidos okostelefon különböző kamerákat és lapkákat használ. A teljes ráncfelvarrás mellett még 2017-ben döntöttek, akkor derült ki ugyanis, hogy az iOS-es verzió sokkal jobb.

Forrás: Android Central

2018 elején arra is rájöttek a fejlesztők, hogy az androidos app folyamatosan a háttérben próbált kódot futtatni, emiatt akadozott. Ezért döntötték el, hogy mielőbb újraírják az androidos appot.

A legnehezebb azt volt elérni, hogy az olcsóbb modelleken is úgy fusson az app, mint a csúcsmobilokon. A sikeres munkának hála azonban most végre gyorsabb és jobban teljesít az új verzió, még a gyengébb okostelefonokon is. A hibamentes működés érdekében a Snapchat rengeteg készüléken teszteli a frissítéseket.

A változások a motorháztető alatt történtek, a kezelőfelületet nem érintik. Bár a frissítést kiadták, az összes felhasználóhoz csak az év végére jut el.