Szeptemberben jön a kettéhajtható Samsung

samsung galaxy fold
Samsung Galaxy Fold
Vágólapra másolva!
Ez hivatalos, öt hónapot csúszik a Galaxy Fold kiadása.
Vágólapra másolva!

Az idei év valószínűleg legnagyobb mobilos fiaskóját elkövetve a Samsung kénytelen volt napokkal az áprilisi piacra dobása előtt lefúni a kettéhajtható Galaxy Fold rajtját, miután a médiának kiküldött tesztpéldányokban sorra mondták fel a szolgálatot a megjelenítők. A Samsung mobilos főnöke nemrég beismerte a felelősségét a helyzetért, állítása szerint nem volt még piackész a termék, de legjobbakban bízva erőltette a minél előbbi kiadását.

Samsung Galaxy Fold Forrás: Samsung

A Samsung csütörtökön bejelentette, hogy elkészült az okostelefon javított verziója, így a jelenlegi álláspont szerint a Galaxy Fold valamikor idén szeptemberben kerül majd piacra a kiválasztott piacokon. Az országok pontos listáját egyelőre nem tisztázta a gyártó.

A tájékoztatás szerint az elmúlt hónapokban több fontos változtatást is elvégeztek a mérnökök a Galaxy Foldon, így például a kijelző felső védőrétegét a vevők többsége valószínűleg nem nézi majd lehúzandó védőfóliának, csökkentették zsanérok és a készüléktest közti távolságot, továbbá több helyen is megerősítették a zsanérokat és a kijelzőmerevítést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!