Webes felületet kapott az Apple Music

apple airpods bluetooth headset fülhallgató zene music
Apple AirPods (2019)
Vágólapra másolva!
Egyelőre béta állapotban van a böngészős verzió.
Vágólapra másolva!

A Spotify jelenlegi legnagyobb ellenfelének mondható Apple Music zenestreamelő ugyan már négy éve debütált, azonban egészen eddig csak macOS, iOS, Android, továbbá az iTunes alkalmazáson keresztül Windows platformokon volt elérhető. Ezzel persze a cupertinóiaknak sikerült lefedniük az összes fontos operációs rendszert, de például Linuxon nem volt használható a szolgáltatás, továbbá általában a windowsosoknak sincs ínyükre a lassú és bugos iTunes telepítése.

Forrás: Apple

Az Apple most csendben előállt a probléma megoldásával, a rivális zenestreamelő szolgáltatásokhoz hasonlóan végre az Apple Music is rendelkezik böngészős felülettel, így elméletileg operációs rendszertől és készüléktípustól függetlenül használhatóvá vált mindenhol. Az érdeklődők a beta.music.apple.com címen tudják betölteni.

Az új felület egyelőre béta állapotban van, és egyes funkciók nem érhetőek el róla, például a Beats 1 élő adását és az okos lejátszási listákat sem érdemes túl nagy hévvel keresgéli rajta, de ezeket a hiányosságokat minden bizonnyal pótolni fogja a következő hetekben vagy hónapokban az Apple.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!