Aprópénzért játszható PC-n és Xboxon a The Outer Worlds

the outer worlds videojáték
The Outer Worlds
Vágólapra másolva!
Benne van a jelenleg 300 forintra leárazott Game Pass előfizetésekben.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé vált a Microsoft által nemrég felvásárolt, többek közt a Fallout: New Vegas-ról ismert Obsidian Entertainment legújabb játéka. A kritikusok által pozitívan fogadott, valamiképp az említett Fallout és a Borderlands ötvözeteként leírható The Outer Worlds mindhárom nagy játékplatformra elérhető, teljes áron 60 euróba, közel 20 ezer forintba kerül.

The Outer Worlds Forrás: Obsidian Entertainment

Viszont a Windows 10 May 2019 Update rendszert használó számítógépes, továbbá az Xbox One-os játékosoknak nem árt tudniuk, hogy sokkal olcsóbban is játszhatnak vele, hiszen a játék benne van a jelenleg bétázó Xbox Game Pass for PC és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetésekben.

A bétaidőszak alatt az első hónapban mindkettő 300 forintos havidíjért érhető el a Microsoft Áruházból. A második hónaptól kezdve az Xbox Game Pass for PC 1390 forintba, míg az Xbox Game Pass Ultimate 4190 forintba kerül. A klasszikus, csak konzolos játékokat kínáló Xbox Game Pass havidíja 3000 forint.

Az Xbox Game Pass for PC a Microsoft számítógépes játékosoknak kitalált játékbérlő szolgáltatása, míg az Xbox Game Pass Ultimate egy három az egyben csomag, amely tartalmazza a PC-s és az xboxos Game Passt, plusz az Xbox Live Goldot.

Aki előfizet valamelyik Game Pass-re, de nem szeretné, hogy a Microsoft a második hónaptól automatikusan megterhelje a bankkártyáját a havidíjjal, az ezen a weblapon tilthatja le az ismétlődő számlázást.

The Outer Worlds minimum rendszerigény:

  • 64 bites Windows 7 SP1 (Game Pass bérlés esetén Windows 10 May 2019 Update)
  • Intel Core i3-3225 vagy AMD Phenom II X6 1100T processzor
  • 4 GB RAM, 40 GB szabad hely
  • NVIDIA GeForce GTX 650 Ti vagy AMD Radeon HD 7850 videokártya

The Outer Worlds ajánlott PC:

  • 64 bites Windows 10
  • Intel Core i7-7700K vagy AMD Ryzen 5 1600
  • 8 GB RAM, 40 GB szabad hely
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB) vagy AMD Radeon RX 470 videokártya

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!