Bemutatkozott a Need for Speed Heat

need for speed heat videojáték
Need for Speed Heat
Vágólapra másolva!
Éjszakai és nappali versenyeket, több testreszabási lehetőséget ígér a fejlesztő.
Vágólapra másolva!

Rossz perióduson van túl az Electronic Arts egykoron legendás Need for Speed sorozata. Ugyan az elmúlt egy évtizedben kiadott részeit a sajtó általában közepesre vagy jobbra értékelte, azonban a játékosok rendre nem értettek egyet a pontszámokkal. Ez az egyik olyan játékszéria, amely esetében a Metacriticen szinte mindig látványos szakadék van a játékújságírók és gamerek által osztogatott pontszámok között, az utóbbiak rendre alacsonyabb értékeléseket adnak az epizódjaira.

Need for Speed Heat Forrás: EA

Az EA most újból megpróbálkozik a széria csorbult hírnevének visszaállításával, szerdán bemutatkozott a Ghost Games által fejlesztett

Need for Speed Heat.

A játék számítógépeken november 5-től lesz elérhető az Origin Access Premier-előfizetőknek, míg az általános elérhetővé válását november 8-ra időzítette az EA. Emellett az Origin Access Basic (PC) vagy EA Access (PS4, Xbox One) előfizetéssel rendelkezők kipróbálhatják majd egy tíz órás demó keretében.

A Ghost Games szerint a Heat nyílt világú, nappal legális versenyeken, éjjel pedig illegális versenyeken vehetnek majd részt a játékosok, utcai és off-road események egyaránt lesznek a terítéken. A játék valamiféle történettel is rendelkezik, bár a legutóbbi Need for Speed sztorijától a mai napig poszttraumás stressz szindrómában szenvedők nem biztos, hogy túlságosan örülnek ennek. Viszont jó hír, hogy az ígéretek szerint az eddigieknél masszívan jobban testre szabható lesz a játékos karaktere, és ami ennél sokkal fontosabb, az autók megjelenése.

Az EA hamarosan további információkat fog megosztani a játékról, a Gamescomon kívánja leleplezni a játékmenetes trailerét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!