Benne lesz a Skyrim-nagyi a The Elder Scrolls VI-ban

shirley curry skyrim nagyi the elder scrolls
Benne lesz Shirley Curry, azaz a Skyrim-nagyi a The Elder Scrolls VI-ban
Vágólapra másolva!
Shirley Curry a Skyrim-közösség egyik gyöngyszeme.
Vágólapra másolva!

Sosem késő sztárrá válni. A jövő héten 83 évessé való Shirley Curry ezt 2015-ben az egyik napról a másikra tanulhatta meg, miután feltöltött a YouTube-csatornájára néhány játékmenetes videót, amelyekben a The Elder Scrolls V: Skyrimmel játszik. Az egyik videóját valaki megosztotta a Redditen, másnap reggel pedig 11 ezer rajongói e-mail várta a postafiókjában, amelyekre kivétel nélkül válaszolt is. A Skyrim-nagyiként emlegetett asszony azóta is rendszeresen tölt fel a videókat a csatornájára, közel félmillió feliratkozóval és 10 millió feletti megtekintéssel rendelkezik.

Benne lesz Shirley Curry, azaz a Skyrim-nagyi a The Elder Scrolls VI-ban Forrás: Bethesda

A megözvegyült, négy fiúgyermekkel és kilenc unokával rendelkező Shirley még az 1990-es években ismerkedett meg a számítógépes játékokkal, miután az egyik fiától kapott egy számítógépet, és felfedezte rajta a Sid Meier's Civilization 2 stratégiai játékot. A Skyrimmel 2014-ben kezdett el játszani, és azonnal beleszeretett: állítása szerint olyan, mintha egy filmben lenne, csak épp azt tehet, ami neki jólesik. A Skyrim mellett az utóbbi években többek közt a Fallout 4-gyel és a No Man's Sky-jal is játszott.

Röviddel a jelenleg fejlesztés alatt álló The Elder Scrolls VI bejelentése után Shirley rajongói online petíciót indítottak, hogy a Skyrim-nagyi kerüljön be a játékszéria következő részébe. A Bethesdát persze nem kellett túlságosan sokat győzködni, a TES 25. születésnapja alkalmából készített videóban bejelentette, hogy

a Skyrim-nagyi benne lesz az új játékban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!