Nagy frissítés érkezett a GeForce driverhez

nvidia geforce rtx 2060 super videokártya
NVIDIA GeForce RTX 2060 Super
Vágólapra másolva!
Képélesítést és ReShade filtereket is hozott az új kiadás.
Vágólapra másolva!

A GTX 1650 Super és GTX 1660 Super videokártyák bejelentésével párhuzamosan az NVIDIA kiadta a GeForce videokártyák legújabb meghajtóprogramját. A 441.08-as illesztőprogram az elvártnak megfelelően már támogatja a GTX 1660 Supert, és emellett több olyan funkcionális fejlesztést is tartalmaz, amelyek jól jöhetnek bármely nem túl régi GeForce-ot használónak.

NVIDIA GeForce RTX 2060 Super Forrás: NVIDIA

A talán legérdekesebb újítás, hogy az NVIDIA Control Panelben bekapcsolhatóvá vált egy új képélesítési lehetőség, amely rengeteget javíthat a mosottas grafikájú játékok prezentációján. A funkció jelen pillanatban a DirectX 9/11/12 programozási felületeket használó címekben aktiválható, az OpenGL-t és Vulkant nem támogatja.

Sokat segíthet a játékokon a képélesítési funkció Forrás: NVIDIA

Egyeseknek szintén jól jöhet, hogy kompatibilis lett a NVIDIA Ultra Low Latency Mode a G-Sync monitorokkal, a kettő technológia szimultán használhatóvá vált. Az adaptív képfrissítésnél tartva a G-Sync mostantól az ablakban futtatott, OpenGL-es és Vulkanos játékok esetében is működik. Végül érdekes, hogy a GeForce Experience-en keresztül ReShade filterek is bekapcsolhatóvá váltak a játékokban, bár egyes multiplayer címeknél ez a funkció nem vagy korlátozottan érhető el, hiszen lehetőséget adhatnának a csalás valamelyik formájára.

A legújabb NVIDIA GeForce driver letölthető a hivatalos webhelyről és az ORIGO Szoftverbázisról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!