Kiszivárgott a The Last of Us Part II sztorija

the last of us part II naughty dog videojáték sony playstation
The Last of Us Part II
Vágólapra másolva!
Nagyon kell vigyázniuk mostantól a játékra váróknak.
Vágólapra másolva!

Gigantikus csapás érte a hétvégén a Naughty Dog játékfejlesztőt és a Sonyt, egy a bőrébe nem férő illető kiszivárogtatta a nem túlságosan távoli jövőben elérhetővé váló The Last of Us Part II történetének fontos részeit. Az információk valódiságához kétség sem férhet, videók formájában feltöltötte az internetre a játék számos kulcsjelenetét.

The Last of Us Part II Forrás: Naughty Dog

A szivárogtató elsőként a YouTube-ra tette fel a videókat, azonban a Sonynak meglehetősen gyorsan sikerült töröltetnie azokat, a közismert és népszerű videomegosztókon jó eséllyel nem lesznek megtalálhatóak. Ettől függetlenül más forrásokból elérhetőek a videók, nem lesz képes mindenhonnan leszedetni azokat a kiadó.

Ennek megfelelően mostantól rendkívül óvatosnak kell lenniük azoknak a játékosoknak, akik el kívánják kerülni a spoilereket.

Egyelőre nem világos, hogy mikor válhat végre elérhetővé a PlayStation 4-exkluzív The Last of Us Part II. Eredetileg május végére lett beharangozva, azonban a koronavírus-járvány miatti komplikációk hatására a Sony elhalasztotta, új dátummal pedig még nem szolgált.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!