Így néz majd ki a OnePlus 8T

Vágólapra másolva!
Renderelt képek kerültek elő a OnePlus 8T-ről, ami kísértetiesen hasonlít a Samsung Galaxy S20+ készülékre.
Vágólapra másolva!

Azt már szivárgások nélkül is lehetett gyanítani, hogy egy hónapon belül jön a OnePlus 8T és a OnePlus 8T Pro, hiszen a kínai cég minden évben elhozza a T-s, frissített modelleket. Dizájnban persze egyre nehezebb újat mutatni, és a legutóbb előkerült, renderelt képek alapján a OnePlus 8T annyira nem lesz különleges vagy újszerű hatású.

Forrás:onleaks

A kameraszigetet ugyanis átrendezik, a OnePlus Nord mintáját követve. Persze az érzékelősziget itt jóval nagyobb, és a szakemberek szerint a mostani Samsung mobilok megoldására hasonlít.

A OnePlus 8T a várakozások szerint 120 Hz-es, 6,55 hüvelykes, full HD+ felbontású AMOLED-kijelzőt kap, 32 megapixeles szelfikamerával. A panel alá Snapdragon 865 chip, 8/12 GB RAM és 128/256 GB tárhely kerülne. A hátlapi 48 megapixeles fő és 16 megapixeles ultraszéles kamerákat az igen haszontalannak tartott 5 megapixeles makrókamera és 2 megapixeles mélységérzékelő kíséri, telefotós kamera megint nem lesz. Az akku azonban 4500 mAh-s, 65 wattos gyorstöltést kezel majd, a készülék pedig Android 11-et kap OxygenOS 11 felülettel. A bemutatóra már a hónap végén sor kerülhet.