A vártnál többen akarnak iPhone 12 Pro okostelefont

Vágólapra másolva!
Ming-Chi Kuo szerint ezen felül az M1 processzoros MacBookok és az új iPadek is nagyon kelendőek.
Vágólapra másolva!

Ming-Chi Kuo, a legendás elemző a legutóbbi jelentéséből arról beszélt, hogy az Apple az ünnepi szezon előtt több termékénél is a vártnál jóval nagyobb keresletet tapasztalt.

Sokkal többen akarnak ugyanis iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max okostelefont, mint az Apple arra számított. Az iPhone 12 és az iPhone 12 mini kereslete ellenben jóval alacsonyabb a vártnál. Az iPhone 12 széria összességében viszont jól teljesít, és ez az ünnepi szezonra, valamint 2021-re vetítve is ígéretes az Apple-nek.

Forrás: phonearena

Ezen felül az új iPad Air kereslete is jóval nagyobb a vártnál, Kuo szerint ez 2021-ben is így marad. Akkor pedig jönnek a mini-LED-es és 5G-s modellek is. Jól fogynak az Apple Watch Series 6 és Apple Watch SE okosórák is, ezeknek is magas lehet a kereslete jövőre, illetve a vártnál jóval többen vásárolnak M1 processzoros MacBookokat is.

Az elemzők szerint az Apple jövő évi frissített modelljei is hasonlóan sikeresek lesznek. Nem megy azonban ilyen jól minden Apple termék, az AirPodsok iránti kereslet visszaesett, és a vártnál alacsonyabb is marad.