Nem lesz Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Vágólapra másolva!
Idén is normál és pluszos modelleket hoz a Samsung, a nagyobb változatba 120 Hz-es kijelzőt épít.
Vágólapra másolva!

Amikor Ross Young, a Display Supply Chain Consultants ügyvezetője épp nem a Samsung Galaxy Fold 2-ről árulkodik, akkor a Galaxy Note 20 szériáról beszél. A legnagyobb csattanó talán az, hogy nem lesz Galaxy Note 20 Ultra, a csúcsmodell a Galaxy Note 20+ formájában érkezik majd.

Forrás: Tom's Guide

Ennek a kijelzője még tovább nő, már 6,87 hüvelykes lesz, marad 1440p+ felbontású. Ez már 120 Hz-es kijelző lesz, és csak erre kerül ilyen magas képfrissítés, a sima Galaxy Note 20 6,42 hüvelykes panelja marad 1080p+ felbontású és 60 Hz-es. Korábban egyébként a kisebb modellel kapcsolatban is emlegette a 120 Hz-et, így egyelőre kár lenne biztosra venni bármelyik forgatókönyvet is.

Az új OLED-panelek mindenesetre LTPO technológiával készülnek majd, 5-15 százalékkal takarékosabbak lehetnek az LTPS jellegűeknél. Elsőként az Apple Watch Series 4 használt ilyet, majd a Samsung a Galaxy Watch Active 2-be is ilyet épített. A pletykák egyébként hihetőnek tűnnek, ráadásul a mindig hiteles Ice Universe is egyetért az információk valódiságával.