Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bezöldülhet egyes iPhone 11 Pro mobilok kijelzője

Vágólapra másolva!
Egyes Apple iPhone 11 Pro készülékek kijelzőjén is felbukkannak zöldes foltok.
Vágólapra másolva!

Lassan mindennapossá válik, hogy valamelyik csúcskészüléknél egyes modellek tulajdonosai bezöldülő képernyőre panaszkodnak. Most bizonyos Apple iPhone 11 Pro mobilokkal van gond. Az érintettek azt mondják, hogy rögtön a készülék feloldása után jelentkezik a hiba, néhány másodpercig zöld a panel, majd visszavált normálisra. Az eset nem egyedi, de persze messze nem érint mindent készüléket. Állítólag az iOS 13.4.1 óta figyelhető meg, és egyeseknél a 13.5 megoldotta a jelenséget.

Forrás: gadgetsnow

Ilyen panasz kizárólag az OLED-kijelzős iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max modellekre érkezett. Hasonló probléma támadt korábban egyes Google Pixel 4 XL, Samsung Galaxy S20 Ultra és OnePlus 8 Pro mobilokkal is. Ezek azonban mind magasabb képfrissítést használnak, az iPhone-ok kijelzője 60 Hz-es.

Az anomáliára egyelőre nincs magyarázat. Az iPhone 11 Pro és Pro Max modellek 90 százalékába a Samsung szállította egyébként a kijelzőt, de nem tudni, hogy ezekkel van-e a gond, sőt, az sem tiszta, hogy a hiba hardveres vagy szoftveres eredetű.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről