Túlélő táblagépet készített a Samsung

samsung galaxy tab active 3 tablet táblagép
Samsung Galaxy Tab Active 3
Vágólapra másolva!
Terepen dolgozók számára jöhet jól a Galaxy Tab Active 3.
Vágólapra másolva!

Folytatja a strapabíró rétegtermékek fejlesztését a Samsung, ezúttal egy túlélő táblagéppel bővítette a kínálatát. Megjelenés tekintetében a Galaxy Tab Active 3 ennek megfelelően távol áll a fogyasztói piacon manapság divatostól, a retró kinézetért cserébe viszont az átlagosnál sokkal jobban bírja a reptetéshez és fürdetéshez hasonló, nem rendeltetésszerű használatnak minősülő eseményeket.

Samsung Galaxy Tab Active 3 Forrás: Samsung

Ettől függetlenül a burkolata alatt naprakész hardver lapul: az állítólag kesztyűben is használható érintőkijelzője 8 hüvelykes és 1920×1200 pixeles, a kamerái 5/13 MP-esek, a rendszerlapkája nyolcmagos processzorú Exynos 9810, a memóriája 4 GB, a bővíthető háttértára pedig 128 GB.

A táblagép mellé S-Pen érintőceruza is jár, az oldalán lévő Active Key gombbal gyorsan elindíthatóak a leggyakrabban használt alkalmazások, az ujjlenyomat-olvasója pedig a Home gombjában található.

Mivel a tabletet elsősorban üzleti ügyfeleknek szánja a Samsung, így a kiskereskedelmi árát sem volt hajlandó elárulni, bár a hasonló Galaxykhoz hasonlóan idővel jó eséllyel ez is elérhető lesz bárki számára. A Galaxy Tab Active 3 mától rendelhető az európai és ázsiai piacokon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!