Elkerüli a PlayStation 5-öt a STALKER 2

gsc game world stalker 2 videojáték
STALKER 2
Vágólapra másolva!
Viszont az Xbox Game Pass játékbérlő az első naptól tartalmazni fogja.
Vágólapra másolva!

Most már jó ideje egyértelmű, hogy az ukrán GSC GameWorld és a Microsoft között érdemi üzleti kapcsolat van a rengeteg gamer által tűkön ülve várt STALKER 2 kapcsán. A cégek eddig csak annyit erősítettek meg, hogy a játék PC és Xbox Series platformokra fog megérkezni, a PlayStation 5-ös verzióról szó sem esett. Ettől függetlenül a GSC egy független vállalat, a többség nem tulajdonított ennek óriási jelentőséget, az eddigi részek csak PC-n voltak elérhetőek.

STALKER 2 Forrás: GSC Game World

Most megváltozott a helyzet, a GamingBoltnak adott interjúban a fejlesztők megerősítették, hogy jelenleg nincs tervbe véve a csernobili zóna alternatív, nyílt világú verziójában játszódó STALKER 2 PlayStation 5-re való elérhetővé tétele.

– árulták el a fejlesztők.

A GSC szerint a belátható jövőben jelentős mennyiségű információ fog érkezni a STALKER 2 kapcsán, eddig meglepően szűkmarkúnak bizonyult a morzsák hajigálásában. A játék megjelenési ideje szintén kérdéses, a legjobb esetben talán még idén megérkezhet, azonban a rajongók jobban járnak, ha rövid pórázon tartják az elvárásaikat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!