Újból kapható playstationre a Cyberpunk 2077

cyberpunk
Vágólapra másolva!
A PlayStation 4 alapgépre viszont nem javasolt a megvásárlása.
Vágólapra másolva!

A múlt heti híreknek megfelelően fél évnyi kihagyás után újból megvásárolható digitálisan a CD Projekt RED legújabb játéka a PlayStation 4 és a PlayStation 5 konzolokra. A tavaly decemberben megjelent Cyberpunk 2077-et körülbelül egy héttel a kiadása után tette elérhetetlenné a Sony, miután túlságosan bugosnak bizonyult, ráadásul nagyon rossz sebességgel futott az előző generációs alapkonzolján.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Projekt

Az időközben eltelt bő fél évben a CD Projekt számos kisebb és nagyobb javítást adott ki a játékhoz, amelyeknek köszönhetően érdemben javult a minősége, a legutolsó patchét a múlt héten kapta meg. Sajnos a teljesítmény terén visszafogott előrelépések történtek, emiatt a Sony és a CD Projekt is csak a PlayStation 4 Pro és PlayStation 5 gépekre javasolja a megvásárlását.

Ettől függetlenül a PS4 alapgéppel rendelkezők is megvehetik és játszhatnak vele, de nem lesz jó az élmény, rengeteg helyszínen és helyzetben erősen fluktuálni kezdhet 20-30 FPS között a sebesség, ami nagyon nehézzé teszi a célzást, nagy sebesség mellett a vezetést. A beágyazott videó jobb oldalán látható, hogy jelenleg hogyan fut a játék a hardveren.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!