Videón csodálható meg a Starfield

bethesda starfield microsoft videojáték
Starfield
Vágólapra másolva!
Megjelenési dátumot is kapott a Bethesda következő nagy dobása.
Vágólapra másolva!

Történetének talán legerősebb E3-as prezentációját tartotta vasárnap este a Microsoft, az esemény során úgy két tucatnyi játék kapcsán tett kisebb vagy nagyobb bejelentéseket. Mindezek közül a legfontosabb a Bethesda által már évek óta fejlesztett Starfield trailerének bemutatása volt, Todd Howard a „Skyrim az űrben" módon írta körül az újdonságot.

A Starfield háromszáz évvel a jövőben játszódik, a játékosok egy Constellation nevű szervezethez csatlakoznak benne, amely az űrt felfedező kalandorok utolsó frakciója. Állítólag „Han Solo-szerű" élményt nyújt majd: a pattanj be az űrhajódba, fedezd fel a galaxist, tégy érdekes dolgokat vonalon mozog. A fejlesztők szerint a világának kidolgozottsága és gazdagsága, avagy a lore területén akár a Star Wars-hoz is hasonlítható lehet.

Ha minden jól megy, akkor az akció-szerepjáték 2022. november 11-én jelenhet meg Xbox Series és Windows platformokra, előző generációs Xboxokra és PlayStationre nem lesz elérhető. Ez első naptól fogva benne lesz az Xbox Game Pass kínálatában, így a gamereknek nem kell majd jelentős összeget egyben letenniük érte az asztalra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!